• 5 Oktober: Benefietwedstrijd voor Marokko en Libië

  Op donderdag 5 oktober 2023 staat er iets legendarisch te gebeuren. Dan trappen de Creators FC Mannen af voor een benefietwedstrijd voor Marokko en Libië tegen JSV Charity! Ben jij benieuwd welke strijders er tijdens deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen! Een ticket kost €7,50. Kaarten zijn nu te bestellen via de site van de Creators!

  🧡JSV Charity 

  JSV Charity is een sterrenteam dat uitkomt namens JSV Nieuwegein, Marokko en Libië. Hierin spelen o.a. Ali Boussabon, Nordin Boukhari, Mounir El Hamdaoui, Karim El Ahmadi, Said Boutahar, Andy van der Meijde, Orlando Engelhaar, Khalid Sinouh, Houssin Bezzai, Jamal Amhali, ICE, Anouar Diba, Jamal Ben Saddik, Borrelnootjez, Touzani, Issy Hitman, Jawad Sloegie, Mo Bicep, Youstoub en Nordin ‘Mocro Inside’ Ghouddani.  

  De trainer is deze avond Willem van Hanegem en hij zal worden geassisteerd door Rick Testa La Muta. 

  🚑 Goede doel 
  De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar de slachtoffers in Marokko en Libië. Het 1e elftal van JSV zal daarnaast persoonlijk in januari ook een bezoek brengen aan Marrakesh en dan ook nog goede doelen bezoeken waar zij een bijdrage aan zullen leveren. Bij de wedstrijd zullen ook een aantal unieke shirts van bekende voetballers worden verloot. Loten kosten € 5 per stuk.

   Tijden 
  Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. Vanaf 18.00 uur ben je welkom om een mooi plekje te vinden op de tribune. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken vind je in de kantine van JSV Nieuwegein. Om het bezoek aan de vereniging voor iedereen tot een succes te maken zetten we extra in op veiligheid, o.a. door inzet van professionele beveiligers.

   
  📍Locatie 
  JSV Nieuwegein 

  Sportpark Galecop 1 
  3438 HX Nieuwegein 
   
  Google Maps routeplanner 
  Website JSV Nieuwegein 

  Event Details 


  Routebeschrijving 
  Volg de parkeeraanwijzingen op als je met de auto komt. Check www.vananaarbeter.nl voor eventuele werkzaamheden op de route. Volg de parkeeraanwijzingen op als je met de auto komt. Ga voor de routebeschrijving en het laatste nieuws naar de website www.creatorsfc.club.