• Gepubliceerd op 19 november 2010

   

  Deze rubriek belicht niet alleen het verre verleden van onze club, maar ook de betrekkelijk verse geschiedenis. Zo gaan we vandaag terug naar zaterdag 8 september 2007. Op deze dag fluit Robin de Wit namelijk zijn eerste officiƫle wedstrijd...

  ...en fotograaf Albert Klomp laat dit buitenkansje niet onbenut. Vader Rob is geen velden of wegen te bekennen; die is jarig en bereidt zijn feestje voor.

 • Tante Millie staat gelukkig wel langs de lijn en ziet dat Robin weinig moeite heeft om de bekerwedstrijd in goede banen te leiden. De meiden van JSV zijn namelijk veel te sterk voor tegenstander Achterveld (7-0) en schoppen het dat seizoen zelfs tot de halve finale van het KNVB-(districts)bekertoernooi voor meisjes C-junioren. Aanvoerder Femke Veldman (links op de foto) hoopt in 2011 alsnog de trofee in ontvangst te nemen en dan namens JSV MB1.

  Robin is inmiddels een vaste waarde binnen het arbitragekorps van onze club. En dat hoopt op versterking, zoals je in de oproep hierboven ziet. Mocht je overwegen om je steentje hieraan bij te dragen, dan staat Sandra Iesberts je graag over de mogelijkheden te woord. Je kunt dit melden via wedstrijdzaken@jsv-nieuwegein.nl.

  JSV helpt je graag als scheidsrechter op weg. Zo zijn er nog plaatsen in een basiscursus, die begin volgend jaar wordt verzorgd.  

  Bron: Eric Zuidhoek