• Arie Terlouw trofee voor Chantal van Maurik

  De Arie Terlouw Trofee, vernoemd naar oud-voorzitter én eerste ontvanger van deze prijs, is een door JSV in het leven geroepen aanmoedingsprijs. De winnaar(s) wordt beloond voor bijzondere inzet en verdienste voor de club.

   

  "Voorop gesteld: Chantal is een vriendelijke, aardige dame, met een enorme inzet en zegt wat nodig is. Daarnaast is zij een geweldige voetbalster, die het vrouwen1 elftal van JSV al jarenlang tot grote prestaties stuwt, als speelster en nu ook als leidster. Daarnaast doet ze echt alles om de damesafdeling georganiseerd te krijgen. Indelingen van de teams, ondersteuning van de leiders en trainers, technische zaken en wekelijks puzzelen en schuiven om alle teams kunnen laten spelen.

  Of dat nog niet genoeg is, organiseert ze allerlei extra activiteiten op en rond het veld om de meiden maar een mooie tijd bij JSV te geven. Doordat Chantal al zo lang haar schouders onder de damesafdeling zet staan we waar we staan. O.a dit jaar met het kampioenschap van Dames-1! Een terechte winnares."

  Coert van Ee, voorzitter JSV

  Chantal is hierbij de opvolgster van haar naamgenoot Chantal Baartmans die vorig jaar de trofee kreeg uitgereikt. Uiteraard staan beide dames nu prominent vermeld in de Eregalerij van de club.

   

   

 • JSV voorzitter Coen van Ee legt uit waarom Chantal van Maurik de terechte winnaar van de Arie Terlouw Trofee 2019 is.

  Foto: Fotografie Jordi Jupijn