• Beker

  Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd voor dit jaar en wel een bekerwedstrijd tegen IJFC JO9-1.
  Onze tegenstander had nog geen wedstrijd verloren dit seizoen, wij helaas 1, dus we konden onze borst nat maken op deze koude zaterdagochtend.Na een korte teambespreking in de kleedkamer begonnen onze jongens/meisje aan de warming-up.Tijdens de warming-up zagen de leiders dat de concentratie nog wel iets aangescherpt mocht worden, dus vlak voor de wedstrijd nog even een pep-talk zodat iedereen geconcentreerd aan de wedstrijd zou beginnen.
  De eerste 10 minuten van de wedstrijd hadden onze jongens/meisje het moeilijk en was IJFC de boven liggende partij zonder echt heel gevaarlijk te worden. Heel ongelukkig komen we op 1-0 achter, waarbij de spelbegeleider zeker een rol bij speelde.De 2de 10 minuten kwamen wij beter in ons spel en had IJFC het moeilijk met ons.
  We misten een paar goede kansen en wederom speelde de spelbegeleider een rol in dit geheel, hij gaf geen strafschop aan ons, waar iedereen ( zelfs de tegenstander ) deze wel verwachten.Bij de rust stond het nog steeds 1-0 voor IJFC, en na een korte pauze, begonnen we weer goed aan de 3de 10 minuten.Helaas kwamen we snel op 2-0 achter, doelpunt werd door inspraak door de tegenstander goedgekeurd door de spelbegeleider.Met zoveel pech was het eigenlijk onmogelijk om hier nog met een goed resultaat van het veld te gaan maar wat hebben jullie een strijdlust getoond wat resulteerde in goed voetbal, strijden met elkaar en voor elkaar en uiteindelijk in een 3-2 voorsprong na de 3de 10 minuten.
  Na de laatste keer bij elkaar gekomen te zijn we begonnen aan de laatste 10 minuten van de wedstrijd.
  IJFC speelde alles of niks en hadden zeker nog een paar goede kansen maar door jullie inzet werd er stand gehouden en werd de volgende ronde bereikt met een 3-2 overwinning, ondanks dat de spelbegeleider langer liet doorspelen dan de 10 minuten.De overwinning werd dan ook uitbundig gevierd en was meer dan verdiend, op naar de volgende ronde.
  Om een mooie eerste seizoenshelft af te sluiten zijn we de dag erna met het hele team wezen bowlen.
  Wat een leuke middag was dit en namens Patrick en mij willen we jullie bedanken voor deze leuke middag en vooral voor de eerste seizoenshelft.
  Bedankt: Luca, Jesse, Jay, Nienke, Lucius, Nils, Dez en Sem.
  Fijne vakantie en tot volgend jaar.
  Groeten Patrick en René