• Belangrijke overwinning zaterdag 1

  ZATERDAG 1 VEILIG NA WINST OP ODYSSEUS ‘91
  Opstelling: Mark van Ingen, Jeroen Bliemer, Michiel van de Valk, Dominique Drost, Luc Jansen Venneboer, Jeroen Scholman, Rouel Bisschop, Wesley Vaes, Barry Zwezerijnen, Bjorn van de Horst en Martijn Kroneman.
  Wisselspelers: Martijn Scholman, Timo Arnold Bik, Maxim van der Klij, Joey van Stroe en Roy Smorenburg.

  JSV boekte door de 2-1 overwinning op Odysseus ’91 ( O ) het gewenste resultaat namelijk door een overwinning zich veilig spelen. Het was zeker geen wedstrijd waar de vonken van af sprongen maar een goed resultaat was heilig. Al in de 9e minuut kreeg de ploeg een goede zet in de rug. Na een aanval kwam de bal bij Bjorn van de Horst die niet twijfelde en met een goed afstandsschot de ploeg de gewenste voorsprong bracht. Door wat beter combinatievoetbal trachtte O de bakens te verzetten maar eigenlijk kwam er geen goede kans voor O uit voort. Kansen voor JSV deden zich wel voor zoals de vrije trap van Michiel van de Valk (redding keeper ) en een tweede vrije trap belandde in de muur. Een warrig leidende scheidsrechter vond het nodig om Martijn Kroneman en Dominique Drost op een gele prent te trakteren naar aanleiding van niet noemenswaardige acties.
  In de tweede helft probeerde JSV de voorsprong uit te breiden. Kansen voor Jeroen Scholman (via de keeper tot corner verwerkt ) en Luc Jansen Venneboer (voorzet via de lat het veld weer in ) waren er wel maar geen goals. Zo’n 20 minuten voor tijd was er nog een grote kans. De scheidsrechter liet doorspelen na een vlagsignaal voor buitenspel doch de kans voor Bjorn van de Horst ( te slap ingeschoten )leverde niets op. O kreeg geen doelrijpe kansen maar in de 74e minuut profiteerde een O-speler van slecht uitverdedigen via de keeper en achterhoede. De Odysseusspeler twijfelde niet en scoorde de gelijkmaker voor zijn ploeg. Een bittere pil doch de probeerde alsnog de volle winst te pakken. En in de blessuretijd kwam de toch wel verdiende overwinning van de voet van Barry Zwezerijnen. Qua spel de wedstrijd maar snel vergeten onder het mom “resultaat was heilig “.
  Wissels: 65e minuut, Maxim van der Klij voor Wesley Vaes: 80e minuut, Joey van Stroe voor Martijn Kroneman
  MAN OF THE MATCH: Michiel van de Valk

  Volgende week de uitwedstrijd bij TOV Baarn. Aanvang 14.30 uur.