• Bevroren voetjes, maar wel gewonnen!

  Wat een kou! Hoopte de trainer vanochtend nog stiekem dat de wedstrijd afgelast zou worden? Zeker! Ben ik blij dat het toch is doorgegaan? Zeker!!

  We begonnen als altijd in de kleedkamer met de wedstrijdbespreking, zoals iedere wedstrijd hamerde ik erop dat we onze koppies erbij moesten houden en de focus op de wedstrijd in plaats van op randzaken die er niet toe doen.

  We kozen vandaag het doel aan de overkant van de ouders als ons doel omdat we het gevoel hadden dat dat ons wat “geluk” zou brengen. De wedstrijd begon goed, we maakten vrij snel onze eerste goal en niet kort erna ook nog de tweede. Dit smaakte naar meer, maar op de een of andere manier wilde de bal er tot aan het derde kwart maar niet meer in, iedere bal kwam op de paal, lat of net naast het doel terecht.

  Het samenspel was wel echt prachtig om te zien, iedereen heeft de bal tijdens de eerste helft geraakt en als team waren we zeker sterker dan onze tegenstanders.

  Helaas viel onze keeper tijdens de rust uit vanwege bevroren tenen. Gelukkig was Levi daar als vrijwilliger om het keepen op zich te nemen en dit heeft hij heel goed gedaan!

  Het derde kwart was qua voetbal soms iets minder mooi om te zien, maar de doelpunten werden nu wel gemaakt. Het derde kwart eindigden we met 5-0.

  Het laatste kwart hebben we de jongens nog even aangespoord om alles te geven wat ze nog hadden, het was zeker koud, maar de wedstrijd moest uitgespeeld worden, er werden nog 3 mooie goals gescoord en de eindstand was een prachtige 8-0 voor onze jongens!

  Na de wedstrijd was er nog tijd om even op te warmen met een patatje en kregen de jongens heel lief nog ‘n AA-tje van de moeder van Luuk.

  Volgende week nog onze laatste wedstrijd van dit blok! Fijn weekend!!!