• Broodnodige winst zaterdag 1

  ZATERDAG 1 PAKT DE BROODNODIGE DRIE PUNTEN.
  De hoop dat de ploeg punten zou gaan pakken in de wedstrijd tegen de Meern is uitgekomen. In een – tot aan de gedwongen rustpauze in de tweede helft– gezapige pot voetbal heeft de ploeg een toch wel verdiende 1-0 overwinning naar zich toe getrokken. Broodnodig aangezien de ploegen onder JSV t.w. Almere, Lopik en TOV allen ook een overwinning pakten.
  In de eerste helft toonden beide ploegen weinig initiatief richting goal. Het leek wel dat bij beide ploegen de angst regeerde om maar niet op achterstand te komen. De eerste kans voor JSV was dan ook pas in de 20e minuut waarbij Wesley Vaes een doelpoging ondernam. De Meern deed er nog wat langer over echter zonder resultaat. Rust derhalve 0-0.
  De tweede helft begon wat JSV betreft wat feller richting doel en kort na het begin was een voorzet van Martijn Kroneman bijna omgezet in een goal. Jammer genoeg kon niemand de bal intikken. In de 58e minuut echter moest de wedstrijd (tijdelijk) gestaakt worden omdat speler Bob Goselink van de Meern bij een onschuldig duel – voor zover mij nu bekend – een beenbreuk op liep. Na de gedwongen rustpauze van ca. een half uur werd de wedstrijd hervat en toonde JSV duidelijker meer initiatief. In de 67e minuut werd de bal na een corner uit de 16- meter weg gewerkt door de verdediging waarbij de bal terecht kwam bij Jeroen Scholman. Met een goed afstandsschot trof hij doel en bracht JSV hiermede op een voorsprong.. Gedurende het restant kreeg JSV nog wel wat kansen maar konden niet omgezet worden in goals. Ook keeper Mark van Ingen moest nog een keer fors aan de bak om de gelijkmaker te voorkomen.
  Al met al drie belangrijke punten voor JSV. Helaas met een nare blessure van de speler van de vv. de Meern en wensen hem vanaf deze plaats veel beterschap en een goed herstel. Om deze reden werd er geen “Man of the Match”-boeket uitgereikt doch de bloemen werden overhandigd aan de captain van de Meern als pleister op de wonde.
  Volgende week de uitwedstrijd bij Waterwijk in Almere. Aanvang 15.00 uur.