•  

   

   

  De contributiefacturen voor het seizoen 2020/21 zijn per email verstuurd.

   

  Als je de factuur niet hebt ontvangen, dan is deze wellicht in de spam box terecht gekomen of in de emailbox van uw kind. Indien je geen factuur hebt ontvangen, dan kun je een email sturen naar contributie@jsv-nieuwegein.nl en dan zullen we de factuur alsnog toesturen.   

  De nieuwe contributiebedragen zijn vastgesteld tijdens de laatste ALV (Algemene Ledenvergadering) van 5 juni. Als bestuur willen we graag uitdragen dat we een vereniging zijn met zijn allen. Wij zijn veel geld misgelopen door de sluiting van het sportpark tijdens de “Lock down” en we lopen nog steeds veel inkomsten mis omdat we de kantine niet volledig kunnen draaien. Onze vaste lasten lopen echter gewoon door. Wij vertrouwen er dan ook op dat onze leden trouw zijn en dat we samen weer gezond (en financieel gezond) uit deze crisis komen.  

  Wij willen graag ook een het grote aantal leden heel erg bedanken dat al in de eerste 3 dagen na ontvangst van de factuur gelijk betaald hebben!! 

   

  Nieuwegeinpas/ U-pas


  Voor informatie over Nieuwegeinpas klik HIER

   

  Voor degenen die de contributie via U-pas of Nieuwegeinpas willen betalen hebben we 3 tijdsblokken ingepland:    

  Zondag 4 oktober: tussen 11.00 en 14.00 uur   

  Vrijdag 9 oktober: tussen 19.00 en 21.00 uur   

  Maandag 12 oktober: tussen 19.00 en 21.00 uur  

   

  Graag willen wij jullie verzoeken om de coronaregels goed in acht te nemen. Houdt 1,5 meter afstand, volg de looproutes en kom alleen!!   Neem je pas en factuur mee. 

  Wanneer de pas niet is ingeleverd op een van de bovengenoemde 3 momenten, dan zal de contributie zelf overgemaakt dienen te worden. 

    

  Bestuur en Contributie administratie