• Contributie

 • Contributie (seizoen 2018-2019)

  Type lidmaatschapTarief (per seizoen)*Opleidingsbijdrage**
  Senioren€ 230.-nvt
  O19€ 189.-€ 30.-
  O17/O16€ 189.-€ 30.-
  O15/O14€ 189.-€ 20.-
  O13/O12€ 189.-€ 20.-
  O11/O10€ 137.50€ 10.-
  O9/O8€ 137.50€ 10.-
  Kabouters€ 117.50nvt
  35+/45+/alleen training€ 117.50nvt
  Walking Football€ 117.50nvt
  Niet-spelend/donateurs€ 70.-nvt
 • *Aan deze tarieven zijn geen rechten te ontlenen.
  **Deze bijdrage is alleen van toepassing op jeugdselectieteams.

   

  Wat als ik alles niet (in één keer) kan/wil betalen?


  JSV kent een aantal regelingen op het gebied van betalen. Wil je gebruik maken van één van onderstaande kortingen of regelingen? Dan moet je dit altijd aangeven voor de verloopdatum van de betaling. Dit staat ook ieder jaar in de brief je ontvangt met de rekening voor de contributie. In die brief staat hoe dit allemaal werkt. Heb je vragen over betaling of regelingen, neem dan contact op via contributie@jsv-nieuwegein.nl

  • JSV en gemeente Nieuwegein doen mee aan de Stadspas-regeling. Heb je deze Stadspas, dan kun je in aanmerking komen voor een bijdrage van de gemeente. Tot en met 16 jaar wordt het volledige bedrag voor je betaald en vanaf 17 jaar de helft. Er is een speciale website voor nadere informatie over deze regeling.
  • Studenten krijgen korting. Speel je bij de senioren en studeer je nog? Dan heb je misschien recht op korting. Je komt hiervoor in aanmerking als je een full-time MBO/HBO of universitaire studie volgt. Je betaald dan hetzelfde bedrag als dat van een speler uit de categorie O19/O18.
  • Grote gezinnen zijn voordeliger uit. Per gezin betaal je voor maximaal 3 gezinsleden contributie. Ieder extra lid hoeft niet te betalen. Dit geldt altijd voor degenen die het laagste tarief betalen.
  • Korting bij overmacht. Is er sprake van overmacht (zoals een blessure, of een aantoonbare sociale/psychische situatie) waardoor je langer dan zes maanden niet kunt spelen, dan wordt het contributiebedrag 'pro rato' bepaald. Voor de periode dat je wel kon spelen (dat is vanaf de maand na je blessure) betaal je het gebruikelijke tarief voor jouw lidmaatschap. Voor de periode dat je niet kon spelen betaalt een senior contributie als 'niet-spelend lid'. Een jeugdspeler betaalt voor die periode niets. Je krijgt geen geld terug, maar het bedrag dat je teveel hebt betaald, wordt het volgende seizoen van je contributie afgehaald.
  • Je kunt in delen betalen. Het is ook mogelijk het bedrag gespreid te betalen. Normaal gesproken is dat geen probleem, u dient wel vóór uiterste betaaldatum contact op te nemen via contributie@jsv-nieuwegein.nl om een regeling af te spreken. Een dergelijke regeling gaat er altijd vanuit dat het volledige bedrag voor het einde van het kalenderjaar (dus niet het voetbaljaar) door JSV zal zijn ontvangen. Een eventuele regeling blijft vertrouwelijk, wanneer u echter de afgesproken regeling niet volgt, bestaat wel het risico op een speelverbod.