• Dank je wel keepster Tessa!

  Met 30 graden en te weinig speelsters van start, riep de vraag op 'hoe zou het vandaag gaan?'

  Gelukkig konden Elena en Lisa de eerste helft er wel bij zijn waardoor we met 13 speelsters op papier van start mochten.

  Het eerste doel gevaar was van VVIJ. Vervolgens brak in de 8ste minuut Manouk door, maar met knap keeperswerk hield VVIJ de 0.

  In de 11de minuut was het alsnog raak. Romaissa speelde zichzelf grandioos vrij, legde de bal perfect op Risha, die, zoals vooraf afgesproken, zeer rustig bleef kijken in de 16 meter. Ze legde hem panklaar en Manouk tikte de bal netjes binnen. Echte team goal!

  Vervolgens was het Lotte die voor rust prachtig de 2-0 erin legde.

  We wisten dat het na rust enorm lastig zou worden. Lina verving Lisa en Elena werd vervangen door Chantal. Laatstgenoemde mocht officieel maar 30 minuten spelen maar het moesten er 45 worden want wissels waren er niet meer. Dus met deze 11 moesten we 45 minuten in de hitte door.

  Het werd met de minuut warmer en zwaarder. Uiteraard hadden Luna, Dani, Julia en Sam het achterin prima op orde. En hielpen Lina, Lotte en Romaissa waar ze konden.

  En toen viel net even te snel al de 2-1. Vanaf dat moment mogen we alles danken aan de keepster Tessa. Zij heeft ons vandaag de drie punten bezorgd! Wat een topper!

  Aan de andere kant gingen we een momentum goed druk zetten, nam Lotte de bal mee en gaf een geweldige steekpass. Manouk nam de bal mee en schoot heel knap de 3-1 binnen. She is back! Naast de goals ook veel verdedigend werk gedaan vandaag! Applaus voor Manouk!

  Helaas viel de 3-2 kort daarna en vanaf dat moment werd het aftellen en hopen op het beste. En de beste die stond op doel en was die bijna uitgespeeld, dan kwamen Luna en Dani aanvliegen. Het werd sleur en beunwerk maar de 3 punten zijn binnen. Daarmee komen we op 6 uit 2.

  Vrouwen van de wedstrijd: de eerste helft Romaissa & Lotte en de tweede helft Tessa & Manouk.