• De dames bekeren door

  Vandaag was 1 punt genoeg en zo’n wedstrijd werd het ook.

  De dames vertrokken met maar liefst 9 auto’s en dat was niet omdat de selectie vandaag zo lekker breed was. Driekus kon slechts beschikken over 10 dames en gelukkig waren Rochelle en Elena bereidt om ons vanuit de MO19 aan te vullen.

  Joyce trok vandaag het keeperspak aan, vanwege een hand blessure van Julia. En Tessa nam de plaats van Melissa op de linker kant in, omdat Melissa op bezoek was bij Lange Jan in de Efteling.

  Vanaf de zijkant keken Manon, Eva, Milou, Britt en Stephanie als geblesseerde toe, hoe Tessa vandaag een hattrick heeft gemaakt.

  Tessa zette JSV in de eerste helft op een 0-1 voorsprong vanuit een strakke corner van Chantal. In de tweede helft scoorde zij de 1-2 dankzij een schitterende bal van Samantha. Uiteindelijk zorgde Tessa ook voor de 3-3. Chantal legde de bal vanuit een vrije trap in de 16de en Tessa nam die prima op haar pantoffel.

  Of ik nog meer te melden heb over deze wedstrijd? Nee eigenlijk niet.

  We hebben een tijdje met 9 dames op het veld gestaan en we zijn blij met de hattrick van Tessa!!!!!!!!

  Nu hopen dat de andere geblesseerde allemaal z.s.m. terug zijn, zodat Driekus voortaan geen stress hoeft te hebben over het feit hebben we er genoeg, maar dat hij wakker ligt over wie zal ik vandaag op welke plek neer zetten.

  Elana en Rochelle super bedankt dat jullie vandaag mee wilde doen! En een extra pluim voor Elena die eigenlijk niet mee kon, maar alles op alles heeft gezet om ons 1 helft te ondersteunen, zodat we toch het veld op konden.

  Bron: Chantal van Maurik