• De dames bereiken de volgende ronde van de beker

  Op zaterdag 15 december 2018 mochten de dames met een temperatuur van -15 aan de bak in de eerste knock-out wedstrijd van de beker.

  Naast de weeromstandigheden was ook de bal waarmee gespeeld werd alles behalve ideaal. Het leek wel betonblok zo zwaar. Maar goed uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Met goals van Roxanne, Chantal, Eva, Eva, Roxanne, Joyce en Iris 2 was het na 90 minuten 7-0. In de laatste seconden scoorde de tegenstander nog de 7-1.

  De goal van Joyce was een speciale want dit is de zoveelste keer op rij dat een linksback tot scoren kwam. Al was Joyce wel heel erg eigenwijs voorafgaand. Na 5 keer aandringen en uitleg van Chantal hoe de vrije trap genomen zou gaan worden en dat de bal terug gelegd kon gaan worden randje 16, besloot Joyce toch de stap te gaan wagen. En toen gebeurde het….. Chantal legde de bal op Roxanne en die legde de bal op Joyce terug en met een ferme knal zorgde zij voor een mooie goal.

  De rest van de wedstrijd was het vooral koud en ontstond er alleen warmte bij de goals. Verder was het vooral matig veldspel en flink wat slordigheden.

  Tijd voor de winterstop!

  De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 26 januari 2019 tegen CJVV vrouwen 2.

  Tot dan.