• Voorbeschouwing wedstrijden Zaterdag-1, Dames-1 en Zondag-1
   
  ZATERDAG-1

  ZWARE EN PITTIGE WEDSTRIJD VOOR ZATERDAG 1

  Na de goede wedstrijd bij de FC de Bilt en een pauze (carnavals-weekend en krokusvakantie)  staat de ploeg een pittige uitwedstrijd te wachten bij de FC Almere. Als de ploeg zijn goede reeks wil voortzetten zullen zij dus a.s. zaterdag in en bij de FC Almere een goed resultaat moeten neerzetten. En waarom niet? Ik denk hierbij niet aan de thuiswedstrijd (5-1 winst voor JSV) maar wel aan de goede resultaten van de afgelopen vier wedstrijden. Maar ook de FC Almere boekte de afgelopen periode goede resultaten. Dus op voorhand moet je misschien zeggen “alles is mogelijk “.  Wat een cliché !!

  Mocht de ploeg met een goed resultaat terugkomen kan wederom een  sprong op de ranglijst gemaakt worden en boeken zij de eerste winstpunten voor de derde periode.

  De gehele week werd er door de voltallige groep goed getraind ook weer met Jeroen Scholman (terug van vakantie ). Het enige fysieke probleem is de lies/enkel blessure van Wesley Vaes. Even afwachten of hij voor zaterdag beschikbaar is. Luc Jansen Venneboer is door zijn rode kaart bij de FC De Bilt zo wie zo niet speelgerechtigd (1 wedstrijd schorsing).

  Hopelijk zien we onze trouwe supportersschare weer terug in Almere(Haven) en ik kan me  voorstellen dat de spelers en coaches  onze aanwezigheid   - elke keer weer – zeker weten te waarderen. Misschien een extra stimulans.

  Attentie: De wedstrijd begint om 14.00 uur op het Sportpark de Marken in Almere – Haven. Het adres is Sportpark Almere Haven, de Marken 8, 1355 ES. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G.J. Nefkens.  

  SUCCES TEAM JSV (Ton Huis in 't Veld)


  DAMES-1
  De JSV dames hebben er even op moeten wachten maar zaterdag is het dan eindelijk zo ver: de gelegenheid om zich te herpakken en sportief revanche te nemen voor de toch wel onverwachte uitnederlaag bij DHSC (3-2 red.). Een zwaluw maakt nog geen zomer (of in dit geval zou winter meer op zijn plaats zijn) dus de dames moeten maar laten zien dat die uitslag echt een incident was. In ieder geval kunnen zij trots zijn op de ongeslagen serie die zij daarvoor hebben neergezet; dat je uiteindelijk tegen puntverlies aanloopt is niet meer dan normaal en onvermijdelijk. Hoe langer je ongeslagen bent, des te groter de kans wordt op puntverlies, dat is statistiek.
   
  Op de ranglijst staat JSV in ieder geval nog fier bovenaan met vier punten voorsprong op de nummer twee én een wedstrijd minder gespeeld. Vooralsnog geen vuiltje aan de lucht en dat willen de dames vast zo houden. Coach Betzold zal zich hier vast bij willen aansluiten. De (sportieve en hopelijk succesvolle) draad kan weer opgepakt worden in de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar. De wedstrijd begint rond het middaguur, om 12.15 uur.
   

  ZONDAG-1
  De thuisnederlaag tegen WV-HEWS (0-1 red.) zal de zondagheren ook nog wel dwars zitten. Door die nederlaag bivakkeert het team in de middenmoot op de ranglijst maar kan het bij goede resultaten toch weer snel aanhaken bij de subtop. Ook voor zondag-1 zit er iets van sportieve revanche in het vat. Kansen op een goed resultaat zijner ook dit weekend als er de uitwedstrijd bij FC IJburg (Amsterdam Oost) afgewerkt moet worden. Op de ranglijst doen beide teams nauwelijks voor elkaar onder; JSV staat nu slechts één plek hoger op de lijst. Het puntenverschil is echter 9 en we tekenen er voor als dit na deze speelronde 12 is. Uiteraard zullen de Amsterdammers hier anders over denken maar "da's logisch" (JC, red.). De wedstrijd op Sportpark Ijburg begint om 14.00 uur.