• Dik en dik verdiend!

  JSV MO11 - DVSU MO11-3

  Soms zeggen trainers dat ze bezig zijn met een reis. Op weg naar glorie. Is de reis van onze meiden dan ook zo gestart? Na de 8-2 en 13-0 nederlagen kwamen we al op weg door 2-2 en 3-3 gelijke spelen. Vandaag wellicht een zege want ook DVSU was van hetzelfde kaliber.
  Coronoproof spelen betekent geen of nauwelijks ouders langs de lijn, maar gelukkig wel de trainers en coaches. De rust op en rond het veld is wel lekker want je krijg daardoor wel iets meer aandacht. Jacky is nu enkele weken bezig en meldt zich iedere keer weer enthousiast over wat ze nu in de wedstrijd uitvoeren na de training en dat is ook precies die weg die we ingezet hebben.

  Al vanaf het moment van starten van deze wedstrijd werd de groei van onze meiden duidelijk en ook het grote verschil met de tegenstander. BIJ DVSU was de focus vooral op de 2 a 3 goede voetbalsters en bij ons ligt de focus op plezier en het met elkaar doen. Alle meiden leren een beetje hun kracht kennen en dat dus ook een soort van uitvoeren. In het 1e kwartier was het ook snel 1-0 na een mooie aanval over verschillende schijven (mooie voetbaltaal, we bedoelen gewoon door goed overspel van achteruit naar voren toe) en kort na de minipauze namen we zelfs, al was het een eigen doelpunt, een 2-0 voorsprong.
  Ondanks de tegentreffer daarna was JSV MO11 gewoon de betere ploeg en straalde het naast blijheid en plezier ook verbetenheid uit. Wie je ook nam vandaag: Eline, Jill, Lisa, Lianne, Aarna, Gwen, Noor, Zoë, Nesje of Chiara (gelukkig net weer op tijd fit), ze deden allemaal op doel of in het veld hun stinkende best en beloonden zichzelf ook met 3 nog hele mooie doelpunten in de 2e helft. Echt belonen want hard trainen en werken is waar je mee moet beginnen en als je allemaal nog moet leren voetballen is dat zo’n belangrijk onderdeel. En dan beloon je jouw team met de allereerste overwinning van 5-1.
  Wauw! Dik verdiend! Vanaf komende week gaan we 2 keer trainen per week hoe leuk is dat. Kortom vandaag tijd voor een feestje en een leuke teamfoto. Meiden van harte, geloof in elkaar en in jezelf en probeer elke keer dat je een bal raakt iets ervan te leren. Het was genieten, dank hiervoor. Groetjes Lex