• Een dure rode kaart

    Het duel tegen Delta Sports was na 45 minuten wel gespeeld. een comfortabele 2-0 voorsprong, geen echte kans nog voor Delta en een goed gevoel aan JSV kant. Alhoewel. Tevfik ging in het begin van de wedstrijd door zijn rug en heeft pijn, keeper Dean heeft noppen in zijn scheenbeen gehad en moet zich laten wisselen. Maar de bank is breed genoeg om dat op te vangen. Qua keepers is het nog wel even puzzelen. Tom geblesseerd, Matthijs in de middag niet beschikbaar dus keept Dean Kaya en is Ilias Ballachi 2e keeper.

    Na 10 minuten in de 2e helft verliest Tevfik het van de pijn en emotie en schreeuwt iets verkeerds over het veld. De scheidsrechter kan niet anders dan een rode kaart trekken. En daarmee kantelt de wedstrijd. Nog geen 3 minuten later ligt de 2-1 in het net en weer 10 minuten later ook de 2-2. JSV lijkt rijp voor de sloop maar met een paar goede wissels brengt Rick Testa La Muta wat meer venijn in het team en daarmee kan JSV lang van zich af blijven bijten en heeft het zelfs de kans op een 3-2 voorsprong. Maar het moet gezegd, het is een wonder dat Delta Sports er niet nog een bij weet te prikken. Gelukkig dan maar zijn met weer een gelijkspel, al was dit een totaal onnodige.

    Het team heeft nu de tijd om gedurende 2 weken de wonden te likken en zich op te maken voor de rest van de competitie. Het moet toch een keer goed vallen?