• Erop of eronder!

  Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen V.V. de Meern op de planning. Zij hebben de twee voorgaande wedstrijden gewonnen dus we wisten niet zeker wat dat voor onze wedstrijd zou betekenen. Enkel ons einddoel was bekend en dit was: WINNEN!

  We hielden een korte bespreking in de kleedkamer en namen de posities door. Tijdens de bespreking bleven we vooral hameren op doelgericht spelen en proberen te scoren.

  Vandaag was Naylan onze captain en met behulp van Yanis leidde hij de warming-up. De opa van Joey, opa Marcel, was gelukkig weer in de gelegenheid om voor ons te fluiten. Ontzettend bedankt hiervoor!

  De wedstrijd begon goed, in het eerste kwart kwamen we al 2-0 voor te staan, hoewel de tegenstanders ook zeker lekker voetbalden, waren wij hier nog de sterkste van de twee.

  Tijdens de rust gaven we ook aan dat de jongens zeker zo door mochten gaan en we hoopten op nog een paar mooie doelpunten. Het tweede kwart gingen de jongens er weer goed tegenaan, maar helaas was daar toch het eerste tegendoelpunt, maar we lieten de koppies niet hangen en vochten door, dit werd bekroond met de 3-1!

  Helaas ging het vanaf het derde kwart iets minder, de focus verzwakte iets en onze goede samenspel verdween een beetje in de chaos. Hierdoor kreeg de Meern weer een kans om de bal tussen onze doelpalen te krijgen. De verdedigers mochten van ons toen niet meer te ver mee in de aanval en Joey werd als mid-mid meer verdedigend ingezet. Wij scoorden uiteindelijk de 4-2 (eindelijk het afstandschot waar we al 2 weken om vragen). Uiteindelijk scoorde de Meern nog de 4-3 waarna wij alles op alles zette om de bal bij ons doel weg te houden. Dit hebben de jongens goed volgehouden en helaas werd onze laatste aanval geen extra doelpunt meer, maar we hebben de 3 punten in de pocket! Niet iedere wedstrijd hoeft te gaan zoals het boekje, maar zolang we met zijn allen blijven vechten, kunnen wij iedere wedstrijd de 3 punten opeisen.

  Op naar volgende week dan spelen we uit tegen Brederodes! 💪🏽⚽️