• FC de Bilt JO9-2 - JSV JO9-6

  Na opnieuw ingedeeld te zijn door de KNVB, van de 3de klasse naar de 1ste klasse, en onze eerste wedstrijd ( 1-3 verlies tegen DVSU JO9-2 ) was het afgelopen zaterdag de 2de wedstrijd van de competitie tegen het sterke FC de Bilt JO9-2.
  Iedereen was aanwezig, ook onze nieuwe speler Bilal, en iedereen had er veel zin in.
  Na onze team bespreking in de kleedkamer en een goede warm-up begon de wedstrijd.De 1ste helft hadden we wind tegen en hielden daarom ook goed de bal op de grond.Na een goed begin, goed samenspel, werd de tegenstaander iets beter maar wat niet resulteerde in echt kansen op wat afstand schoten na.Deze afstand schoten waren wel aan onze keeper Nils besteed.Helaas kwamen we toch achter door een mooi afstand schot van FC de Bilt.
  Maar i.p.v. teleurgesteld te zijn gingen onze jongens/meisje steeds beter spelen en bleven ze voor elkaar strijden als een echt team wat dus ook resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Door een goed, en vooraf besproken variant van een corner, werd Sem aangespeeld door Jesse. Sem haalde uit op het doel en door de rug van een tegenstander werd het 1-1, dit was ook de ruststand. Tijdens de rust merkte je aan alle spelers/ster dat ze voelde dat er een overwinning in zat.
  Tevens aan het team duidelijk gemaakt we nu wind mee hebben en er wel eens van afstand geschoten kon worden.
  Nou dat was niet tegen dovenmans oren gezegd, eerst een harde knal van Lucius op de lat en daarna een mooi schot van Jay onderkant lat, doelpunt. Helaas dacht de tegenstander daar anders over en wilde gewoon doorspelen maar door een oplettende vader, stond op de doellijn, werd het doelpunt alsnog goedgekeurd, 1-2.
  Dit was het moment om nog meer aan te zetten, FC de Bilt wist het niet meer, wat resulteerde in de verdiende 1-3 en 1-4, mooie goals van Lucius en Sem.
  FC de Bilt probeerde de laatste 10 min nog door met 3 spelers voorin te gaan spelen iets te forceren maar wat hebben jullie allemaal goed verdedigd. Hierdoor ontstond wel meer ruimte voor ons wat ook goed werd uitgespeeld en nog een 5de doelpunten betekende, Bilal scoorde naar goed voorbereidend werk van Jesse, 1-5, wat tevens de eind uitslag was van deze wedstrijd.
  Een groot compliment naar jullie allemaal, Nils / Nienke / Bilal / Jesse / Lucius / Jay / Dez en Sem, wij hebben genoten van deze hele mooie en goede wedstrijd en hou dit vol voor de aankomende wedstrijden zowel in de competitie als in de beker waar we doorgedrongen zijn tot de 1/4 finales

  Groeten Marc en René