•  

   

   

  Op maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 mei organiseren we het FC Utrecht Voetbalkamp in Utrecht bij trainingscomplex Zoudenbalch. Het voetbalkamp biedt kinderen in de regio de kans om te ervaren hoe het is om te voetballen zoals gedaan wordt bij FC Utrecht.

  Het kamp staat onder leiding van een hoofdtrainer uit de FC Utrecht Academie. Tijdens het kamp worden er gast-clinics gegeven door onder andere de enige echte Gert Kruys, oud-voetballer van FC Utrecht. 

  Naast voetbal staat een belangrijk thema centraal tijdens deze FC Utrecht Voetbalkampen, namelijk: R.V.V. dat staat voor Respect, Veiligheid en Vertrouwen en de basis van een veilig sportklimaat. De dagen beginnen en eindigen met een gesprek over Respect, Veiligheid en Vertrouwen hetgeen een langdurige positieve impact heeft op het sportklimaat van de kinderen.

  Het kind dat het beste zich gehouden heeft aan R.V.V. ontvangt een shirtje van Willem Janssen en dient hiermee als voorbeeld voor een langere tijd.

   

  Graag bieden we de kinderen van uw vereniging een persoonlijke korting aan om zo ook aan dit leerzame, leuke en sportieve FC Utrecht Voetbalkamp mee te kunnen doen. Tijdens dit kamp zullen zij ervaren hoe het is om getraind te worden door een hoofdcoach van FC Utrecht en krijgen zij ook een prachtig FC Utrecht trainingstenue. Ik zou willen vragen of u onderstaande (of in de bijlage) bestanden zou willen delen met de leden van uw club, dit kan via een mailing, een bericht in Whatsapp groepen of via social media. Daarbij natuurlijk ook met de persoonlijke korting voor alleen intern gebruik. Daar tegenover kan ik zetten een zestal wedstrijdkaarten voor uw bestuur (of vrijwilligers) voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht, mits er natuurlijk een aantal inschrijvingen binnenkomt van uw vereniging.

   

  Klik op onderstaande afbeelding om je aan te melden 

  €10,- KORTINGSCODE: FCUtrecht10