•  

   

  Op de fiets van/naar JSV? Zorg dan dat je fietsverlichting het doet!

   

  De klok is afgelopen weekend een uur teruggezet en dan weet iedereen het weer: de wintertijd is ingegaan. Pas in maart 2021 gaat de klok weer een uur vooruitgezet worden maar zover is het nog lang niet. Wintertijd betekent dat de dagen 'korter' gaan worden: 's ochtends duurt het langer voor het licht wordt en 's avonds wordt het eerder donker. Medio december gaan de dagen weer wat 'langer' worden.

  Voor diegenen die van/naar JSV fietsen is het dus belangrijk om goede fietsverlichting te hebben zodat je door automobilisten en vrachtauto's 'gezien' wordt als je van/naar de training of een wedstrijd gaat. Uiteraard is niet alleen voor voetbal belangrijk dat je zichtbaar bent, ook als je van/naar school rijd moet je fietsverlichting op orde zijn. Veel ouders zijn handig genoeg om je fietsverlichting te repareren als deze defect is en anders is er altijd wel een fietsenmaker in de buurt te vinden.

  Zorg er dus voor dat je fietsverlichting hebt en dat deze het ook doet! Hoe beter zichtbaar je bent, hoe veiliger je je in het verkeer kunt begeven.