• Beste leden,

  Een bijzonder jaar waar we veel van hebben geleerd. Een jaar waarin is gebleken dat zekerheden helemaal niet zo zeker zijn. Een jaar dat iedereen aan het denken heeft gezet. Een jaar waarin we helaas veel minder hebben kunnen voetballen dan we hadden gewild. Een jaar dat helaas eindigt met het treurige nieuws dat oud voorzitter van JSV, dhr Coert van Ee, is overleden.   

  2020 Heeft ons ook hele mooie zaken gebracht! Een ommekeer binnen de vereniging. Met een nieuw technisch beleid een frisse en professionele blik op de ontwikkeling en de capaciteiten van de spelers. Sponsoren die ondanks de crisis de vereniging zijn blijven steunen. Vrijwilligers (op het veld en buiten het veld) en leden die onvermoeid achter de vereniging zijn blijven staan en er altijd waren. Jongens en meiden die er altijd waren en de trainingen gemotiveerd hebben gevolgd. De start van een nieuw team, het G-Team! Een sterk team met zeer gedreven spelers die meteen hun draai hebben gevonden binnen de vereniging.   

  Nu staat het nieuwe jaar voor de deur. Een jaar waarvan we hopen dat alles weer normaal wordt. Een jaar waarin we hopen weer normaal te mogen trainen en voetballen. Bovenal, een jaar waarin iedereen gezond blijft! 

  Namens JSV wensen wij iedereen een hele fijne kerst en alvast een gelukkig en gezond 2021! 

  Wail Shaaban 

  Bestuur JSV Nieuwegein