• Gelijk starten en gelijk eindigen

    Gelijk starten en gelijk eindigen

    Een leuke groep meiden die gelukkig nog 8x8 mogen voetballen. Gewoon om vaker de bal te hebben want we hebben, en dat is super leuk, nog veel te leren. Kampong uit na de mooie zege van afgelopen woensdag bij Cobu Boys en de nipte nederlaag vorige week toen het wel echt nieuw was voor ons allemaal.
    Veld 7 van Kampong is ergens ver weg maar goed na ff zoeken toch gevonden. We mochten snel van start en vandaag hadden we Islah(de het erg leuk vond), Jara, Mai-Linh en Rosalie als keepers in de 4 kwarten. We hebben nu eenmaal geen vaste keeper dus wisselen we het gewoon af.
    Op het parkeerterrein van JSV hebben we nog snel Bo meegepikt van de MO13-1 om mee te doen, die extra wissel was wel ff handig.
    Een ander begin dan vorige week toen we echt nog moesten wennen aan een voetbalveld en nu meteen wisten wat we ongeveer moesten doen. Het leverde snel 2 mooie kansen voor Bo op en uiteindelijk nog een schot van Emma. Helaas geen doelpunt. Aan de andere kant was Islah lekker bezig met keepen en bleef het dus 0-0. 2e kwart eigenlijk geen kansen voor beide kanten, het was erg gelijkwaardig en dus veel duels, balverlies en winst en vooral power. Dat we in het 3e kwart ineens met 1-0 achter kwamen was schrikken, daar was geen rekening mee gehouden, we rechten de rug en via Jara na een mooie pass van Bo was het snel daarna alweer gelijk. Waar zou dit toe leiden. In het laatste kwart was het wachten op het doelpunt van JSV, Kampong kwam er eigenlijk niet meer doorheen en we wisten ook via Islah na goed doorzetten van een aantal meiden de voorsprong te nemen en we hadden gedacht/gehoopt deze over de streep te trekken. Helaas kwam Kampong ineens weer flink opzetten en scoorden ze gelukkig maar 1x. Eindstand 2-2, mooie en leuke pot met toch wel teleurgestelde gezichten en dat mag. Penalty's was vreemd want van alle penalty's tussen JSV en Kampong ging er maar eentje in... Daar moeten we even op gaan oefenen haha. Volgende week start de competitie, hebben ze vast al weer zin in!