• Naar tevredenheid heeft JSV het contract met Harry Buur met 1 jaar verlengd tot zomer 2020.

   

  Na een goed gesprek met Michaƫl Hoevenaar (Voorzitter Technisch Team), Max Wimmers (Technisch Manager) en Max Vendrig (Technisch Team Lid) maakte Harry duidelijk dat hij het erg naar zijn zin heeft bij JSV.

  Harry: "De wisselwerking met de spelers, de mensen om de selectie heen en de TTB is erg goed. Het is een mooie uitdaging om de basis die dit jaar gelegd wordt volgend seizoen verder te kunnen uitbreiden".   

  Gelukkig zijn we ook met de contractverlenging van assistent-trainer Mustafa Alay. Ook hij heeft een goede en prettige verstandhouding met de spelers, trainers, staf en TTB. 

  Reactie vanuit de TTB is dat er met de trainers open en eerlijk gesproken kan worden, dus dat we ook kritisch naar elkaar kunnen zijn. De resultaten op de ranglijst vallen nl. voor iedereen wat tegen dit jaar. Desalniettemin is iedereen positief en optimistisch ingesteld voor de periode die komen gaat en wordt er door allen een stijgende lijn verwacht.

  Michael Hoevenaar: "Het prettige aan deze beide trainers is dat ze ook meedenken en verder kijken dan het eerste elftal. De betrokkenheid op technisch vlak van team onder-23 is ook hoog en doen ze constant de begeleiding van deze poulewedstrijden. Zo zien en spreken ze de jeugdige spelers van zaterdag-2, zondag-1 en de JO-19 en JO-17 junioren".  

  Op zeer korte termijn wordt er ook gesproken met keepers-trainer Andre van Vogelpoel, trainer van zaterdag-2 Danny Zinhagel en zondag-1 trainer Patrick Versluis.

  We houden u op de hoogte!

 • Vlnr: Max Wimmers, Harry Buur en Michael Hoevenaar