• Het kampioenschap komt dichterbij !

  Zaterdag kwam Hercules vrouwen 3 met de zogeheten geparkeerde bus op bezoek en met een handbalopstelling gingen zij er 100% voor.

  JSV had het lastig, net zoals de groen witte ploeg EDO 15 kilometer verderop, aldus hun wedstrijdverslag.
  De eerste helft vielen geen doelpunten dus de opdracht was simpel: scoren.

  JSV ging vol druk zetten en het werd prijsschieten. En JOYCE die was de gene die dat het beste deed! Met een pooier randje 16 verschalkte zijn rechts onderin de hoek, de keepster van Hercules. Een heerlijke droge knal van haar en de 1-0 was een feit. De supporters die een taaie wedstrijd moesten doorbijten sprongen op en bleven stug tot het laatste fluitsignaal aanwezig. Ongeveer 90 minuten lang hopend op meer doelpunten. Dat is net niet gelukt.

  Zelfs onze trouwe supporters (vader en moeder van Eva) waren present. Terwijl Eva en Manon niet aanwezig waren vanwege bekende en in overleg afgestemde, redenen. Bij het appje ‘joh heb je, je ouders niet verteld dat jullie niet spelen’ de leuke reactie terug krijgen ‘ja zeker wel, maar het zijn trouwe supporters he.’

  Afijn, de conclusie: prima uitslag voor de 3 punten. En we bedanken Joyce voor deze heerlijk goal en roepen haar uiteraard uit tot woman of the match.

  Niet soepele wedstrijden winnen is ook een kwaliteit. En de dames beschikken over die gave.

  Het kan niet altijd 90 minuten spetterend zijn. Die glans hadden we die avond daarvoor al gegeven aan de lastminute sushi date. Op donderdag bedacht en op vrijdag uitgevoerd. Ook dat is een kwaliteit. Enige jammeren is dat je dan niet iedereen bijeen krijgt. Maar het mooie daarvan is: dat je dan gewoon nog een keer kunt gaan. Dit onder het mom van de vorige keer kon niet iedereen.