• Beste leden, 

  Het is zover. Seizoen 2020/2021 gaat van start.  

  Dit seizoen heeft JSV een grote professionaliseringsslag gemaakt. Onder leiding van technisch manager Hans van Elden werken de trainers elke dag ontzettend hard om onze voetballers het beste van voetbal te leren. Dit gebeurd met een visie die volledig gericht is op de ontwikkeling van de spelers.  

  Er staat ons een bijzonder seizoen te wachten. Een seizoen waarin we goed op elkaar moeten letten, rekening met elkaar moeten houden en er met z’n allen voor moeten zorgen dat alle leden veilig van het prachtige voetbal kunnen genieten! JSV heeft hiervoor maatregelen getroffen. Maatregelen waarvan we iedereen vragen deze te respecteren en te volgen. Maatregelen die er zijn voor ieders veiligheid, ook die van uw kind.  

  Om dit seizoen alles in goede banen te kunnen leiden zijn we ook van u afhankelijk. Vrijwilligers die bereid zijn om JSV vooruit te helpen. Naast onze huidige geweldige vrijwilligers hopen wij dat zich meer vrijwilligers aanmelden, zodat alle activiteiten doorgang kunnen vinden. Meldt u zich aan via samensterk@jsv-nieuwegein.nl . 

  Graag wil ik alle spelers, alle trainers, alle vrijwilligers, alle sponsoren, alle medewerkers en de bestuurders een prachtig seizoen wensen waarin we gezamenlijk focussen op hetgeen waar het bij JSV over gaat, namelijk het voetballen. Dit doen we met respect voor elkaar. Want samen staan we sterk! 

  Met sportieve groet, 

   

  Wail Shaaban 

  Voorzitter bestuur JSV