• Inleveren Materiaal

  Beste Trainers en Begeleiders,

  Hieronder vindt u spoedig diverse datums en tijden voor het inleveren van de materialen:

   

  dinsdag 14 juli 19.15 - 21.00 uur

  Alle niet selectie teams mochten trainen tot 01 juli 2020 dus kunnen hun materialen inleveren.
   
  De selectieteams trainen al onder de nieuwe trainers, deze hebben allemaal al de materialen voor het nieuwe seizoen en hoeven dus niets in te leveren.
   

  In verband met de corona-maatregelen is er voor gekozen om meer gestructureerd de materialen te laten inleveren:


  Het inleveren gebeurt wel bij het materiaalhok echter er moet buitenom naar de achterdeur worden gelopen waar steeds wordt bepaald hoeveel mensen er naar binnen kunnen. Vertrekken zal binnendoor gaan om kruisende mensen binnen anderhalve meter te voorkomen.

  Zoals altijd geldt dat de hesjes gewassen dienen te zijn bij het inleveren !!

  Verder is het belangrijk dat de sleutels worden ingeleverd voorzien van het label waarop hok, kooi en team zichtbaar zijn, dit is belangrijk zodat onze vrijwilligers direct weten van welk team de materialen zijn en waar ze liggen.

  Wij verzoeken aan de leiders, trainers of ouders (indien een leider of trainer niet kan graag door iemand anders de spullen WEL in laten leveren) bij het inleveren te zorgen dat zij een briefje meenemen met daarop de naam van diegene die in het begin van het seizoen heeft getekend, de teamnaam en indien labels verdwenen zijn ook even het nummer van de container, het hok en ballentas. 

  Indien labels niet aanwezig zijn graag de sleutels in een envelop met eerder genoemde gegevens erop vermelden.

  Wij zijn ons er van bewust dat er nog getraind wordt; echter vanwege de controle van alle materialen en het bestellen en weer klaarzetten voor het nieuwe seizoen vragen wij vriendelijk doch dringend aan elk team op genoemde data hun spullen in te leveren.

  Iedereen bedankt voor de medewerking, en alvast, ondanks alles, een fijne zomer gewenst in goede gezondheid. Wij hopen met zijn allen dat we in september weer de velden op kunnen.

  Namens Wedstrijdzaken, materiaalbeheer

  Bedankt !