• Jaargroep-coördinatoren

    Word jij één van onze jaargroep-coördinatoren? Iedere jaargroep (onderbouw, bovenbouw, dames en senioren) heeft een coördinator nodig. Wat bijvoorbeeld vaak gebeurd, is dat je met z’n tweeën, een jaargroep voor je rekening neemt. Dan kun je altijd met elkaar overleggen en is er een achtervang als je even niet kunt. Maar samen één groep kan natuurlijk ook. Dit is allemaal in overleg vorm te geven.

    Als coördinator stel je ieder jaar de teams in jouw jaargroep(en) samen die niet onder het Team Technisch Beleid (TTB) vallen. Daarnaast ben je gedurende het seizoen een belangrijke steunpilaar voor de leiders en trainers in je jaargroep(en). Zij, maar soms ook spelers of ouders, kunnen met allerlei vragen bij jou komen, maar jij kan ook pro-actief met hen in gesprek gaan.

    Samen met het TTB vormen de coördinatoren het ‘voetbalmanagement’ van de club. Help jij mee het niveau van onze vereniging naar een hoger plan te tillen?

    Wat vragen wij? Je hebt inzicht in het spelletje (voetbal), kan goed communiceren met volwassenen én kinderen en je weet het voetbalplezier van onze leden hoog te houden.

    Klinkt als een taak voor jou? Of heb je vragen? Stuur een mailtje naar samensterk@jsv-nieuwegein.nl.