• Jammerlijk verlies na slechte wedstrijd

  GEEN PUNTEN VOOR ZATERDAG 1.
  Opstelling: Harmen Prenger, Kevin Jupijn, Jeroen Bliemer(23e- Dominique Drost), Nico Roelofs, Luc Jansen Venneboer, Calvin Vanokas, Michiel van de Valk, Thomas Fraza, Bradley van Bommel ( 75e- Berkay Karadag), Joey van Stroe en Jeroen Scholman.


  In een zeer matige wedstrijd – of moeten we gewoon zeggen slechte – heeft de ploeg zwaar teleurgesteld door de punten aan de tegenstander Benschop te laten. Een 1-2 nederlaag was het gevolg.
  Het begon al binnen een minuut. JSV had de opstelling nog niet op orde zodat de eerste aanval van Benschop makkelijk kon worden afgerond. 0-1 en dat na 26 seconden. Verwijtende blikken naar elkaar was het gevolg. Dus direct achter de feiten aan gaan lopen. Veel beter werd de wedstrijd in het vervolg niet want ook in de 18e minuut scoorde Benschop. Door simpel balverlies op het middenveld kon Benschop makkelijk een aanval opbouwen en uit een voorzet scoorde de ploeg 0-2. Waar moest dat naar toe?? Coach Harry Buur wisselde Jeroen Bliemer voor Dominique Drost in de hoop e.e.a. te verbeteren. Kansen voor Michiel van de Valk en uit diens vrije trap een rebound voor Dominique werden gekeerd door de keeper van Benschop. In de blessuretijd van de eerste helft kwam toch de aansluittreffer. Uit een corner kopte Dominique Drost de 1-2 binnen.
  Alle supporters van JSV hadden stille hoop dat de ploeg zou doorstomen naar een beter resultaat. Het tegendeel was echter waar. Was de eerste helft matig, de tweede was nog minder. Vaak waren de passes niet meer bedoeld voor een teamgenoot doch kwam te vaak terecht bij een Benschopspeler. Van een aanval opbouwen kwam dan ook niets meer terecht, laat staan van een gelijkmaker of meer. Jammer dat de wedstrijd niet met een beter resultaat kon worden afgerond na toch wel een acceptabel optreden in de week ervoor. Je kunt deze nederlaag toch niet afschuiven op de afwezigheid van Barry Zwezerijnen en Rowan Mankes (beiden geschorst) en Timo Arnold Bik???
  Ga toch nog vermelden dat in de wedstrijd een 9-tal gele kaarten werden uitgedeeld waarvan 5 aan JSV-spelers t.w. Joey van Stroe, Calvin Vanokas, Dominique Drost, Thomas Fraza en Nico Roelofs. Of dit ook weer leidt tot nieuwe schorsingen weet ik niet.
  Laten we hopen dat er volgende week uit bij IJFC een betere prestatie neergezet kan worden met een beter resultaat. Anders roepen de spelers de problemen weer over zichzelf af.