• JO17-1 zet sponsor in het zonnetje

  JO17-1 doet het momenteel uitstekend in de competitie

  Met 37 punten uit 13 wedstrijden is JO17-1 de trotste koploper in de hoofdklasse en dat is terecht. Het is niet moeilijk om uit te rekenen dat dit puntenaantal ook nog eens een ongeslagen status betekent, voorwaar een uitstekende (en bijna maximale) prestatie. De winterstop is voorbij (al weet je het maar nooit met het weer) en het team kan vanuit een goede positie de weg naar het kampioenschap gaan inzetten.

  Evenwel: het spreekwoord (of gezegde?) stelt immers dat men "de huid niet moet verkopen voordat de beer geschoten is" waarmee eigenlijk gezegd wordt dat de koers naar goud nog zeker niet gelopen is; de concurrentie ligt op de loer. Het team mag er op rekenen dat elke tegenstander er een tandje bij gaat zetten. Een gewaarschuwd team telt voor twee.

  Onder het motto "als je haar maar goed zit" (ga je immers gestyled de sportieve strijd aan op het veld) bezochten Remco Sandbrink (trainer JSV JO17-1) en JSV huis fotograaf Jordi Jupijn (fotografie Jordi) hoofdsponsor Head Office by Bjorn.

  Bjorn Gesser eigenaar van Head Office by Bjorn kreeg namens de selectie van JSV JO17-1 een nieuwe teamfoto uitgereikt als dank voor zijn investeringen in dit team. De foto heeft een mooie plaats gekregen in de zaak.

  Remco: "Ik kom zelf al een aantal jaren met mijn kinderen bij deze kapper en het is elke keer weer een mooie beleving, gezellig, gastvrij en kwalitatief uitstekend."

  Het adres van Head Office bij Bjorn is Richterslaan 62, 3431 AK Nieuwegein. 

   

  Wilt u meer weten over sponsoring bij JSV want de club besteed de afgelopen tijd veel meer tijd aan sponsoren, neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsoring@jsv-nieuwegein.nl

  Op onze website vind u meer informatie over de diverse mogelijkheden van sponsoren bij JSV. Samen staan we Sterk!