• Jo8-4 herpakt zich na nederlaag

  Zaterdag 6 oktober speelde JSV Jo8-4 uit tegen S.V. Houten Jo8-5.
  Een week eerder speelde JSV thuis tegen DVSU en werd er helaas met 3-9 verloren. De jongens waren er op gebrand om de nederlaag van vorige week om te buigen naar winst uit en tegen Houten. En hoe!

  Al vroeg in de wedstrijd opende Jamie de score en zette JSV op een 0-1 voorsprong waarna door Siem en Jamie de 0-2 en de 0-3 op het bord stonden, de toon was hier mee gezet. JSV bleef scherp en speelde meer en deels op de helft van de tegen partij. Tijdens de time out na de eerste 10 minuten was de tussenstand 1-4. Het tegen doelpunt kwam doordat de verdediger en de keeper elkaar in de weg stonden.

  NIets aan de hand verder, want na de time out en de 2e helft ging JSV door met scoren met doelpunten van Jamie, Siem, Wander, Remco en Farhan. Houten is wel geteld 3x bij het doel van JSV geweest en wist daaruit maar 2 keer te scoren.

  JSV J08-4 gaat steeds meer stapje voor stapje op elkaar in gespeeld worden. Hierdoor krijgen ze ook steeds meer plezier in het voetballen. Uiteraard zijn er nog dingen die verbeterd moeten worden en de dingen die goed gaan kunnen altijd beter.

  Op naar volgende week zaterdag thuis op 8.30 uur tegen VVIJ