• JSV 2 laat punten liggen in Ondiep

  Na een lange winterstop stond de eerste competitiewedstrijd weer op het programma. En wat voor een.... Nummer 1 tegen nummer 2. Na 2 goede oefenwedstrijden leek niks in de weg te staan voor een goed resultaat.
  Met een brunch bij onze Sponsor Pizza Grandi in de maag gingen we richting Ondiep.

  Nadat de scheids een minuut of 15 te laat het veld op kwam konden we gaan beginnen aan een mooi potje. DHSC begon sterk en zette hoog druk maar JSV leek niet snel onder de indruk. Na 21 minuten kwam dan ook Enzo Geene goed door aan de rechterkant en hij wist de bal voor te krijgen, Romario Grabovac liep de bal gemakkelijk binnen. 0-1.

  Een minuut of 5 later kreeg onze scorende spits een kleine vorm van kortsluiting waardoor we na 27 minuten verder moesten met 10 man. Ook met zijn tienen was JSV aan de bal de betere. Hard werken en compact verdedigen resulteerde in een 0-1 rust stand.

  Na de rust leek DHSC gas bij te willen geven, alleen bleek al snel dat dit lastig genoeg was tegen een compact spelend JSV. 10 minuten na de rust kwam Enzo wederom door aan de linker kant, trok naar binnen en besloot de bal in de korte hoek te schieten.... 0-2.
  Kort na de 0-2 kwam JSV weer goed door, een overtreding waar zelfs Bas Nijhuis voor zou fluiten liet deze scheids helaas doorgaan... Geen penalty dus...

  De laatste 10 minuten werden zwaar, DHSC kwam steeds meer rond de 16 en dat resulteerde in de 1-2. Met nog een minuut of 5 te gaan bleef het tegenhouden maar doorgaan. Na een hoge vrijebal die plots binnen viel.... 2-2.

  Na het laatste fluitsignaal was de stemming gemixt, Net zoals de cola en bacardi die de gehele middag en avond rijkelijk vloeide!