• JSV G1 wint bekerwedstrijd uit tegen F.C. Driebergen

  Na de aftrap van de 1e helft, ging JSV G1 gelijk in de aanval om de tegenpartij F.C. Driebergen af te tasten. De aanval werd afgeslagen en de beide teams bleven de 1e 4 minuten elkaar aftasten. In de 5e minuut van de wedstrijd scoorde wederom Ricardo Kranenburg de openingstreffer voor JSV G1 (0-1).

  4 minuten later scoorde Ricardo Kranenburg de (0-2). Door de goed opgebouwde aanvallen en de spelers die elkaar blindelings konden vinden en daardoor goed overspeelden, barste het doelpunten circus los bij JSV G1. 10 minuten later scoorde Dyëgo v/d Bilt de (0-3) en daarop volgende minuut weer Ricardo Kranenburg de (0-4). Met dit doelpunt haalde Ricardo zijn 1e Hatrick voor JSV G1. Ook de verdediging van JSV G1 ( Martin, Saad en Tristan) hielden het pot dicht voor de Thuis spelende team F.C. Driebergen. Iedereen speelde met plezier, maar na een rommelige aanval van F.C. Driebergen scoorde de thuis ploeg de (1-4).

  Tot de rust scoorde JSV G1 nog 4 x en F.C. Driebergen 1 x, maar dat was wel in het voordeel van JSV G1 omdat het een eigen doelpunt was. Onze G1 Helden gingen de rust in met een ruime voorsprong van (1-9).

  De 2e helft heeft F.C. Driebergen, de keeper gewisseld met een veld speler. Daardoor liep de verdediging en de aanval voor F.C. Driebergen beter. Waardoor het midden veld en onze verdediging aan de bak moesten. Maar onder goede leiding van onze aanvoerder (Adje) liep dit gesmeerd. Onze keeper Wesley van Dijk, stond zijn mannetje en liet een paar mooie reddingen zien. Doordat F.C. Driebergen meer in de aanval kwam, kregen zij vaker een hoekschop dan de 1e helft. Maar onze keeper Wesley van Dijk, zette de verdediging goed weg en hield zijn doel schoon !

  Pas na 21 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft scoorde Ricardo Kranenburg de openingstreffer van de 2e helft (1-10). Hierna werd er nog 3 x gescoord door JSV G1, waaronder weer een Hatrick van Rody van Remmerden. Onze nieuwe aanwinst Martin Swertz (oud speler van F.C. Driebergen) heeft laten zien dat hij zijn mannetje staat zowel in de verdediging als in de aanval. Martin Swertz scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eindstand (1-13).

  Wij zijn door in de beker !

  p.s. Bedankt JSV voor de Banner op het hoofdveld wij zijn ook trots op JSV !

  Doelpunten:

  0-1 Ricardo
  0-2 Ricardo
  0-3 Dyëgo
  0-4 Ricardo (Hatrick)
  1-4 Doel punt F.C. Driebergen
  1-5 Martin
  1-6 Adje
  1-7 Dyëgo
  1-8 Rody
  1-9 Eigen doelpunt F.C. Driebergen
  1-10 Ricardo
  1-11 Rody
  1-12 Rody (Hatrick)
  1-13 Martin.

  E.v.D.