• JSV JO17/1 SCOORT BINNEN EN BUITEN DE LIJNEN

  Voor dat het bekersucces van de JO17/1 begon was er al een groot succes buiten de lijnen te vieren. Wij hebben namelijk HEADOFFICE BY BJORN als sponsor weten te strikken, als alles mee zit zijn de jongens bij de start van de competitie voorzien van nieuwe wedstrijd kleding. Zeker het vermelden waard om eens een kijkje te nemen op de website van deze kapper www.headofficebybjorn.com.

  De wedstrijden:
  JSV JO17/1 - Hoogland JO17/2 (01 September) 8-1
  We begonnen stroef aan de wedstrijd met veel balbezit voor de tegenstander de eerste 5 minuten waren duidelijk voor hun. daarna begonnen we te voetballen waarbij we in de eerste helft 2 mooie goals maakten en helaas ook nog 2 mooie aanvallen uiteen zagen spatten op de lat, door een ongelukkig moment achterin kregen we een onnodige penalty tegen welke werd benut wat resulteerde in een 2-1 ruststand. Na de rust had onze tegenstander nog maar 10 man en waren ze redelijk uitgeblust, waardoor we met een paar mooie aanvallen een mooie 8-1 overwinning lieten noteren.

  CDW JO17/1 - JSV JO17/1 (08 September) 0-1
  Een wedstrijd waarbij op voorhand gezegd kon worden dat de winnaar door zou gaan in de beker, we traden aan tegen een volledig 2e jaars team van CDW, zij speelde vooral opportunistisch voetbal met veel lange ballen en veel strijd en druk op elke bal. We hadden hier zeker in de eerste helft moeite mee maar creƫerde wel 4 goede kansen waarin de eindpass telkens net iets te scherp was. In de rust duidelijk besproken dat wij de enige ploeg zijn die aanspraak maken op de overwinning omdat wij wilde voetballen met elkaar en hun alles deden op kracht.
  In de 2e helft werden de ruimtes steeds groter waardoor het voor ons steeds makkelijker werd om elkaar te vinden. na een aantal prima mogelijkheden besliste we de wedstrijd 5 minuten voor tijd met een droge knal in de korte hoek. Een dikverdiende overwinning door een ploeg die steeds verder naar elkaar toe groeit.

  JSV JO17/1 - CJVV JO17/1 (15-09-2018) 15-1
  Na een wat onrustig begin van de wedstrijd nemen we snel het heft in eigen hand. via een mooie vrije trap en 2 prima uitgespeelde aanvallen gaan we met een 3-0 stand de rust in. in de rust aangegeven dat we de bal nog meer het werk moeten laten doen om onze tegenstander echt weg te spelen. Nou u heeft de uitslag gelezen dit is in de 2e helf goed gelukt, waarbij je bij zo een uitslag zou denken dat iedereen voor zichzelf aan het voetballen was kan ik benadrukken dat dit hier niet het geval was, alle aanvallen werden uitgespeeld tot aan de keeper waarbij niemand voor eigen succes ging (behalve dat een van onze gelegenheidsmiddenvelders 2 keer een solo afrondde vanaf de middenlijn). Als je dan ziet dat er bij elke goal net zoveel vreugde is als bij de eerste, en als je ziet dat een ieder bij balverlies blijft knokken om hem terug te veroveren ook al sta je dik voor dan zit het met de mentaliteit in deze groep wel goed.

  We mogen als groep trots zijn op onze progressie maar weten ook dat er nog werk aan de winkel is om deze mooie start een vervolg te geven.

  Zaterdag a.s. spelen we om 12:30 thuis tegen UVV. Daarin zullen we de basis moeten leggen voor een mooie 1e seizoenshelft.
  Heeft u niets te doen, u bent van harte welkom.