• JSV Zondag 1 beleefd stormachtige middag in Badhoevedorp

  JSV Zondag 1 beleeft stormachtige middag bij sc Badhoevedorp uit
  Op een stormachtige zondagmiddag werd het ook een stormachtige wedstrijd in de zonnige gele uitshirts. Ook al mistten we meerdere spelers, er had deze middag zeker meer in gezeten. De boodschap was ook heel duidelijk: zeker niet verliezen en eigenlijk gewoon winnen! Maar niet elke boodschap is duidelijk genoeg en/of wordt behaald… We verspeelden geheel onnodig 2 punten, al lag dat niet alleen aan onszelf deze keer.

  Na 5 minuten was de 1e kans voor Badhoevedorp en dit schot werd prima gestopt door Pepijn die daarna in de 11e minuut bij een 1 op 1 kans van de tegenstander opnieuw prachtig redde. Pas in de 15e minuut de eerste kans voor JSV maar deze werd door Nick naast geschoten.
  In de 21e minuut dan toch de 1-0 voor Badhoevedorp. Een vrije trap van Badhoevedorp werd vanaf 25 meter hard in de kruising geschoten en gedragen door de wind was Pepijn kansloos. De scheidsrechter en grensrechter van de tegenstander wisten elkaar toen al goed te vinden wat helaas al snel tot veel frustratie bij JSV leidde.
  In de 34e minuut moest Ricardo er geblesseerd vanaf. Hij werd vervangen door Jordi. In de 44e minuut onze grootste kans van de 1e helft toen er nog een bal van de lijn werd gehaald na een inzet van Tom uit een corner maar veel meer echte kansen werden er niet door ons gecreëerd. Het was rommelig en onrustig tegen een matige tegenstander die echter wel met een 1-0 voorsprong naar de thee ging. Rust.
  In de 46e minuut kregen we al snel de eerste kans na rust. Jeff passeerde de keeper maar mistte vervolgens jammerlijk en dat was typerend voor deze wedstrijd. Daarna moest Pepijn bij de volgende kans voor Badhoevedorp meteen goed stoppen anders was het nog lastiger geworden. Daarna kregen we iets meer grip maar schoten van Nick, Tycho en Jeff, leidden niet tot goals. Tot de 65e minuut toen een goede aanval prima werd afgerond door Ginola en het 1-1 leek te worden. Maar helaas zagen de scheids en de grens van de tegenstander als enige dat iemand buitenspel stond. Heel jammer, maar we moesten door!
  Valentino mistte nog twee kansen tot Nick in de 75e minuut vanaf zo’n 20 meter een vrije bal mocht nemen. Op de foto gaat de bal er via de muur in en eindelijk was de goal daar: 1-1.
  In de 82e minuut viel de 2e goal na een kopbal van Rowen en leken we de overwinning toch nog binnen te halen maar helaas... De grens bleef vlaggen en uiteindelijk besloot de scheids de goal in goed overleg toch maar af te keuren. Veel ongeloof, maar dat is voetbal nou eenmaal zo af en toe.
  Na veel rumoer bleef het uiteindelijk 1-1. Jammer genoeg 2 punten verloren. Heel jammer voor het vele meegereisde publiek die deze keer letterlijk de storm trotseerde! Helaas had de scheidsrechter deze keer niet helemaal zijn dag en dat gold waarschijnlijk ook voor zijn horloge want de blessuretijd was wel erg kort. Maar zoals altijd moet je vooral eerst heel goed naar jezelf kijken. Dan blijkt vaak dat je er zelf veel meer had kunnen uithalen…

  De komende 2 weken zijn we vrij. Op 8 maart mogen we weer thuis aantreden tegen VSC uit Utrecht. Dan moeten we er weer staan. Hopelijk is het dan minder stormachtig weer, maar pakken we dan wel weer de punten. En hopelijk zien we ons trouwe publiek dan ook weer op de tribune!

  MvD