• Kampioenswedstrijd

  Avond ervoor… Het is vrijdagavond, half 10 en over ongeveer 12 uur hebben we onze laatste wedstrijd van dit blok gewonnen of verloren. Ik ben zooo zenuwachtig omdat ik het de jongens gun dat we een prachtige wedstrijd spelen en de 3 punten in onze zak mogen steken. De afgelopen 3 blokken hebben ze keihard gewerkt, binnen en buiten het veld. Soms met vallen, maar ze kwamen altijd weer overeind en gingen weer door. Ik denk dat ik namens alle ouders spreek als ik zeg hoe ontzettend trots we zijn op deze groep. 💪🏽⚽️ 1,2,3…. JSV!!!!!! Come on!! Let’s do this

  Nou, vandaag was het dan eindelijk zover! Onze laatste wedstrijd van het derde blok.

  We mochten spelen tegen Sporting JO11-6, gelukkig was dit een thuiswedstrijd, want daarom hadden we een goede spelbegeleider die begrijpt dat het plezier in voetbal het belangrijkste is.

  Tijdens de voorbespreking hebben we besproken hoe belangrijk het is om de koppies erbij te houden en dat we tot het eindsignaal met de wedstrijd bezig zouden zijn.

  Voor de start van de wedstrijd merkte ik hier en daar dat wat jongens ook wel wat zenuwen hadden, net als ikzelf 😊

  Het eerste kwart was wat rommelig, maar we hadden best wat kansen, helaas gingen ze er allemaal niet in en daar kwam dan de gevreesde eerste tegendoelpunt. Dat de tegenpartij vroeg of het wel telde, nadat bleek dat 1 van de jongens van de tegenpartij op de hand van Ryan is gaan staan, zei voor ons al genoeg, maar accepteren en dan weer doorgaan. Hierna werd het kwart afgefloten en konden we de jongens weer even op de rit krijgen.

  Het tweede kwart bleven doelpunten uit, hoe we het ook probeerden, ze wilden er maar niet in. Zelfs de bal waarvan ik echt dacht dat ie erin zat, bleek toch niet te zitten. Het enige positieve in dit kwart is dat de tegenpartij ook niet tot scoren kwam.

  Tussenstand bij rust 0-1.

  Het derde kwart werden onze jongens eindelijk wakker en begon het ook meer op het voetbal te lijken wat we van de jongens gewend zijn. En ja hoor!!! Daar kwam eindelijk de 1-1. De ontlading die we voelden, was over het hele voetbalpark te horen, denk ik.

  Uiteindelijk begonnen de jongens met een heel ander gevoel aan het laatste kwart, ze geloofden weer dat het kon en dat leverde ons de 2-1 op. Hierna vochten ze om de gelijkmaker te voorkomen, maar zoals ze zeggen: de bal is rond en uiteindelijk kwam deze toch voor de tweede keer in ons doel terecht.

  Eindstand 2-2

  Wat een wedstrijd weer zeg! Ze hebben samengewerkt en geknokt en dat is alles wat je kunt verlangen van je team. Ik dacht aan winnen en verliezen, maar vergat even dat we ook gelijk konden spelen. Ik denk dat het gelijkspel een troost is voor het harde werken en hopelijk blijft de stand gewoon zoals het nu is en mogen we promoveren! 💪🏽⚽️

  Fijn weekend en tot dinsdag op de “klets”-training. (Ze mogen de hele training kletsen)