• Goalie Wars

  Misschien een wat imponerende titel maar op woensdag 1 mei wordt bij JSV een ware keepers battle afgewerkt. De reacties uit de laatste battle (die ergens in het oosten van het land werd afgewerkt) waren zeer lovend en hopelijk gaat dat ook nu weer het geval zijn.

   

  In teams van 2 tot 3 keep(st)ers, word er een hele dag gestreden tegen andere battleteams uit de regio of elders uit Nederland om vele mooie keepersprijzen.

   

  Keepers en keepsters in de leeftijdscategorieën O9 tot en met O25, prestatief of recreatief,

  kunnen deelnemen aan de keepersbattle. In de desbetreffende leeftijdscategorieën kunnen zij zich tijdens deze geheel verzorgde dag uitleven in de onderlinge battles die garant staan voor vele reddingen maar ook de nodige doelpunten! Tijdens de keepersbattle ontvangen de deelnemers voldoende drinken en een gezonde lunch. Niemand gaat met lege handen naar huis aan het eind van de dag ontvangen zij een herinneringsmedaille.

   

  De battles (combiwedstrijdjes van keepersoorlog en duel 1 tegen 1) zijn niet alleen spectaculair voor de keep(st)ers wegens de vele reddingen maar zeer zeker ook voor de toeschouwers. Op het kleine speelveldje (battlefield), waarbij de doelen op korte afstand van elkaar staan, zullen de keep(st)ers al hun voetbal- en keeperskills moeten aanwenden om tot scoren te komen en of om tegendoelpunten te voorkomen. Vanzelfsprekend zorgt het wedstrijdelement daarbij tot op het laatst voor de concentratie, de gezonde spanning maar bovenal volop spelplezier.

  Dus heb je interesse en voldoe je aan de criteria, geef je dan snel op!