• Met grote verslagenheid heeft JSV vernomen dat oud-jeugdtrainer Kees van den Hoeven is overleden

   

  Wie kende Kees nou niet? Decennialang was hij op de velden van JSV te vinden. Eerst tien jaar als speler en daarna 20 jaar als jeugdtrainer waar zijn hart vooral bij de C-jeugd lag (nu JO-14 en 15). De waardering voor hem was groot; niet voor niets ontving hij in 2011 de Arie Terlouw Trofee, de aanmoedingsprijs die jaarlijks door JSV word uitgereikt.

  Kees: een groot man, letterlijk en figuurlijk, je kon hem simpelweg niet over het hoofd zien. Van karakter een rustig en begaan mens, gek op voetbal, gek op zijn familie, gek op het leven. Altijd in voor een praatje, een opbeurend woord en niet gauw van zijn stuk te krijgen; een sociaal mens, een gezelschapsmens.

  Kees was ook een tijdje betrokken bij de website van JSV om deze technisch in de lucht te houden. De laatste jaren was Kees jeugdtrainer bij VVIJ maar door zijn aderen stroomde toch echt het zwart/witte bloed van JSV. Kees is 41 jaar geworden.

  Wij wensen alle nabestaanden, familie, vrienden en kennissen van Kees veel sterkte toe.

   

   

  Afscheid

  Op maandag 18 juli vindt er een condoleance plaats van 20.30 - 21.30 uur (als het te druk wordt is uitloop mogelijk) op begraafplaats Noorderveld, Structuurbaan 1, 3439 MA in Nieuwegein. Er is deze avond gelegenheid om afscheid te nemen van Kees.

  Op donderdag 21 juli is de crematie vanaf 14.30 uur, eveneens op begraafplaats Noorderveld. Binnen zijn 220 zitplaatsen beschikbaar waarvan 100 gereserveerd zijn voor familie en vrienden. Mochten er meer mensen komen: er is geen digitaal scherm op de locatie aanwezig om de dienst te kunnen volgen. Wel kunt u van een stream gebruik maken dat op de rouwkaart staat vermeld.

  Ook op Facebook is een stream beschikbaar.

   

   

  We gaan Kees enorm missen. Rust zacht grote vriendelijke reus.

  https://www.facebook.com/events/766724484617441/