• Knap staaltje 'Vechten voor je team'!

  De vroege ochtenden zijn altijd de zwaarste vind ik zelf, maar dat geldt natuurlijk ook voor de boys. Net wakker, en dan thuis moeten knallen! Doe het maar eens na!

  Ik bedacht mij deze wedstrijd te starten met een 2-2-1 opstelling. Het begon goed! De jongens kwamen met een goede aanval en een goal van Xanthi direct voor! 1-0! Later bleek dat DOSC enkel even moest opwarmen en maakte al snel de 1-1. Milan stond prima te keepen, maar niet alle keepers zijn perfect, en dat weet hij ook. DOSC kwam een aantal minuten later zelfs op 1-2.

  De jongens lieten zich echter niet uit het veld slaan, en zetten alles op alles om die goal maar te maken! Niet gelukt? Terug naar je plek en nog een keer! BAM! 2-2!

  Ilyas knalde vandaag wel erg vaak op de lat, of op de paal. Als deze erin waren gevlogen, hadden de jongens makkelijk met 4/5-2 voor kunnen staan. Maar jammer genoeg wilde die bal er maar niet in!

  Dit maakte het wel makkelijker voor DOSC om door te breken. De 2-3 en de 2-4 lieten dan ook niet lang op zich wachten. Kom op jongens! Doorzetten!

  Ik besloot wat te wijzigen in de opstelling. Dit keer 2-1-2 met Xanthi in het midden en Sem op rechtsvoor. Verrassend genoeg liep dit een stuk soepeler!

  Snel stonden de jongens op 3-4. DOSC liet zich ook niet uit het veld slaan en we merkten bij vlagen dat dat team toch wel iets meer geolied was dan de onze. Lekker belangrijk, knokken voor die bal!

  Dat deden ze dan ook! Na een paar bijna onmogelijke saves van Milan kwamen we toch op 4-5! Kom op jongens!

  Helaas... DOSC liet zijn meerdere blijken en de wedstrijd eindigde met 4-6. Goed gevochten jongens! Volgende wedstrijd beter! Prima gedaan!