• Laatste wedstrijd van het seizoen 23/24!

  Nou, wat ‘n wedstrijd weer! We mochten een wedstrijd inhalen tegen Benschop jo11-1. Gelukkig waren Waïl en Jason er weer bij zodat we deze laatste wedstrijd met bijna ons complete clubje mochten spelen.

  Voor de wedstrijd bespraken we (ditmaal op het veld in plaats van in een kleedkamer 🤣) onze opstelling en ook wat onze mindset zou moeten zijn tijdens de wedstrijd. Benschop, een verraderlijke tegenstander omdat ze daar altijd van die “grote” gasten hebben lopen. Dus wij zouden onze focus houden op het samen spelen… Keywoord in deze is dus: “zouden”…

  De wedstrijd begon op tijd omdat we om 18 uur het veld vrij moesten maken voor de volgende groep en daarom hadden we ook maar hele korte pauze momenten.

  Volgens mij knipperde ik 2 keer met mijn ogen en we stonden 0-1 achter. Nou, dat smaakte bij Benschop natuurlijk naar meer en voor JSV betekende dit dat we niet moesten dromen, maar voetballen. Dus toen niet veel later de gelijkmaker gemaakt werd, zagen we dat Benschop even moest herstellen en JSV besloot de pot toen eigen te maken.

  Wat hebben ze mooie dingen laten zien, met elkaar communiceren, overspelen, de bal er prachtig inschieten. Het spel liep lekker en ondanks het gezeur aan de zijlijn bleven de jongens voetballen. We stonden 4-1 voor, er werd een wissel gemaakt door Benschop en we zagen onze voorsprong en onze goede mindset verdwijnen.

  Hier en daar onnodige foutjes of niet snel genoeg omschakelen, maakte dat de topwissel van de tegenpartij 3! doelpunten heeft kunnen scoren. Als Ryan niet zo goed had gekeept, hadden het er nog wel wat meer kunnen zijn.

  De wedstrijd werd op tijd afgefloten en de eindstand 4-4 doet niks af aan de eindstand die we eigenlijk hadden moeten behouden, maar we hebben het seizoen goed afgesloten. Vanaf donderdag zullen we alleen nog maar trainen en wellicht zal er nog ‘n oefenwedstrijd worden gespeeld. Voor nu zit seizoen 2023/2024 erop en gaan we in de voorbereiding voor 2024/2025!

  Iedereen ontzettend bedankt voor afgelopen seizoen!