• Lekker voetballen in de zomervakantie!

  Zowel aan het begin als aan het einde van de zomervakantie kan lekker worden gevoetbald. De vakantie begint met het Mini-WK en eindigt met de JSV Voetbal 4-daagse. 

   

  De vakantie begint met het Mini-WK.

  Dit gezellige evenement wordt al jarenlang georganiseerd door SportID Nieuwegein. In verschillende leeftijdscategorieën worden, in teams van 4 tegen 4, wedstrijden gespeeld. Een team mag bestaan uit 4 tot 6 spelers. Naast voetballen zijn er op deze dag nog een aantal andere leuke dingen te doen, waaronder een springkussen.

  Jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar kunnen hun eigen team van 4 tot 6 spelers maken. Alle teamleden moeten in dezelfde leeftijdscategorie vallen! Er is een aparte competitie voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar. Het is ook mogelijk om een een team in te schrijven met zowel jongens als meisjes, dit team zal dan spelen in de categorie van de jongens. 
   
  Het team moet ingeschreven worden. Op de dag van het Mini-WK moet het team worden begeleid door een persoon van 18 jaar of ouder.
   
  Het Mini-WK wordt donderdag 19 juli van 10.00-15.00 uur gehouden bij voetbalvereniging JSV, Sportpark Galecop 1.
   
  De kosten bedragen €10,- per team. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail met het rekeningnummer waarop u dit bedrag kunt overmaken. 
   
  De leeftijdscategorieën zijn:
  Jongens 6 & 7 jaar;
  Jongens 8 & 9 jaar;
  Jongens 10 t/m 12 jaar;
  Meisjes 9 t/m 12 jaar.
   
  Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar: l.vanadrichem@merwestein.nl
   
   
   
  De JSV Voetbal 4-daagse van 20 t/m 23 augustus, een sportieve afsluiting van de zomervakantie!
   
  In de week van 20 augustus tot en met 23 augustus wordt de Voetbal 4-daagse georganiseerd door JSV Nieuwegein in samenwerking met SportID.  

  Deze week is bestemd voor alle kinderen uit Nieuwegein van 6 tot en met 13 jaar. In deze week zal er iedere dag getraind en gevoetbald worden, maar er is ook ruimte voor andere activiteiten. De teams worden in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld, je zit dus niet bij je eigen team. 

  Voor wie: jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar
  Wanneer: 20 t/m 23 augustus
  Kosten: 20 euro per deelnemer
  Waar: Sportpark Galecop 1·   
  Tijd: Circa 09.00-16.00 uur

   

   

   

  Inschrijven

  Inschrijven voor de voetbal 4-daagse kan alleen via de website van SportID, www.sportidnieuwegein.nl  Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt!

  Het bedrag van 20 euro kun je overmaken t.n.v. Voetbalvereniging JSV Rabobank; NL40RABO0381084108 onder vermelding van Voetbal 4-daagse, naam, (indien van toepassing verenigingsteam) en leeftijd. 

   

  Let op: de inschrijving stopt 1 juli!  Vol = Vol

   

   

   

   

  Begeleiden

  Ben je tussen de 15 en 18 jaar en vind je het leuk om een team te begeleiden, geef je dan op als leider! Ook ouders zijn natuurlijk van harte welkom als vrijwilliger.

  Heb je een vraag, wil je je aanmelden als begeleider? Of wil je meer informatie?

  Stuur een email naar: e.jansen@merwestein.nl of w.vanluijn@casema.nl