•  

   

  Er zijn helaas nog steeds te weinig scheidsrechters beschikbaar!

   

  JSV zorgt, zo goed en kwaad als dit kan, bij thuiswedstrijden een scheidsrechter aan te wijzen. Helaas zijn er op dit moment te weinig scheidsrechters beschikbaar om dit voor alle thuiswedstrijden te regelen. Dit betekent dus dat teams soms zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen. Informeer dus op tijd of er een scheidsrechter voor uw wedstrijd beschikbaar is. Dit is bijvoorbeeld te zien in beschikbare apps (voetbal.nl app of wedstrijdzaken app).

  Primair ligt scheidsrechter verantwoordelijkheid bij het thuisspelende JSV-team. Dit probleem is niet van vandaag de dag maar al sinds een aantal seizoenen. Gelukkig is er meestal wel een ouder of familielid bereid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

  Het spreekt voor zich dat de club liever over voldoende scheidsrechters beschikt zodat een noodoplossing niet nodig is. 

   

  Ook scheidsrechteren?

  JSV blijft er aan werken om aan het eigen scheidsrechterspotentieel te werken. Veel meisjes en jongens spelen jaren voor de club dus waarou zou u niet een handje toesteken als u toch al uw kinds wedstrijden volgt? Groei mee met uw kind door bijvoorbeeld een trainers- of scheidsrechterscursus te volgen zodat u bij thuiswedstrijden kunt bijspringen. 

  Dit hoeft natuurlijk niet elke zaterdag te zijn; alle kleine beetjes helpen immers!

  Ook uw steentje bijdragen? loop gewoon eens binnen op het wedstrijdsecretariaat op de 1e etage van het clubgebouw. Er zijn zelfs mogelijkheden om u op te leiden tot scheidsrechter. JSV en de KNVB bieden u hierbij de helpende hand.