• Leuk begin ondanks nederlaag

  Zwaluwen Jo8-6 - JSV Jo8-4.


  Zaterdag 1 september rond de klok van 10 speelde Jo8-4 hun eerste wedstrijd. Een paar jongens hadden elkaar al ontmoet tijdens de opendag voor o8 en o9. En hebben woensdag 29 augustus voor het eerst echt getraind.

  Wij hebben een leuke wedstrijd gezien tussen beide teams en al snel kwam JSV op een 0-2 voorsprong. Door Jaimy Beagen. Korte tijd daarna maakte Zwaluwen de 1-2. Waarop een nieuw JSV lied Siem van Kralingen de 1-3 erin prikte. En zo gingen zij de rust in. In de rust ging 1 jongetje ziek naar huis. En waren wij gedwongen om in overleg niet 6 x 6 maar 5 x 5 te spelen. (Gelukkig weer opgeknapt) en gaven zij een 1-3 voorsprong uit handen.

  De uit eindelijke eindstand was 7-5.
  Wij hebben veel goede dingen gezien en veel dingen die zij straks met de trainingen allemaal gaan leren. Er was goed samen spel, sommige hebben veel al een goed overzicht. In de 6x6 formatie namen de jongens automatisch een positie in. Jaimy en Siem voorin. Fahran en Sepher op het middenveld die goed mee verdedigen. En Wander als stofzuiger daar achter. Heel fijn om voor de keeper Valenciano zo'n ventje voor je te hebben staan..

  Ondanks de nederlaag hebben zij het goed gedaan en zijn ze klaar voor de thuiswedstrijd tegen Houten.