• Lid worden en tarieven

  Lid worden van JSV? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt onderaan ook direct je gegevens achterlaten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na het lezen van alle informatie eerst nog vragen? Neem dan contact op via ledenbeheer@jsv-nieuwegein.nl. Hieronder eerst de tarieven en daaronder uitgebreide informatie. Het is belangrijk om die te lezen voordat je je aanmeldt!

  Er zijn jaarlijks inschrijfavonden in maart/april. Zodra bekend is wanneer deze zijn wordt dat via de website gecommuniceerd. 

  Voor seizoen 2018/19 zijn deze avonden: Dinsdag 3 april en Dinsdag 10 april. Je kunt tussen 19:30 t/m 21:00 uur terecht op het wedstrijdsecretariaat. De inschrijfkosten voor het KNVB-lidmaatschap bedragen 10 euro, welke je direct moet voldoen.

 • Contributie (2017/'18)

  Type lidmaatschapTarief (per seizoen)*Opleidingsbijdrage**
  Senioren€ 230.-nvt
  O19€ 189.-€ 30.-
  O17/O16€ 189.-€ 30.-
  O15/O14€ 189.-€ 20.-
  O13/O12€ 189.-€ 20.-
  O11/O10€ 137.50€ 10.-
  O9/O8€ 137.50€ 10.-
  Kabouters€ 117.50nvt
  35+/45+/alleen training€ 117.50nvt
  Walking Football€ 117.50nvt
  Niet-spelend/donateurs€ 70.-nvt
 • *Aan deze tarieven zijn geen rechten te ontlenen.
  **Deze bijdrage is alleen van toepassing op jeugdselectieteams.

   

  Kan ik op ieder moment inschrijven?


  Je kunt op ieder moment aangeven dat je lid wilt worden. Je kunt niet automatisch ook meteen inschrijven. Meestal kom je eerst op de wachtlijst te staan. We doen onze uiterste best je zo snel mogelijk in te delen. Meestal is dat aan het begin van het nieuwe seizoen. Soms eerder. En in een uiterste geval kan het ook langer duren. Dit hangt bijvoorbeeld af van het aantal aanmeldingen en het aantal teams dat we op onze velden kwijt kunnen. Je wordt in principe altijd met leeftijdsgenoten ingedeeld. Je komt dus op de (wacht)lijst bij die leeftijdscategorie.

  Op dit moment gelden de volgende bijzonderheden:

  • Kabouters: we starten het seizoen bij de nieuwe kabouters (1e-jaars) met een groep van 30 kinderen. Voor inschrijvingen bij de 2e-jaars kabouters is er minder plaats omdat een groot deel van de 1e-jaars kabouters doorschuift. Deze zijn al lid en hebben dus voorrang.
  • Pupillen en junioren: in deze categorieën is doorgaans beperkt ruimte. Inschrijven is mogelijk voor de wachtlijst en daarvan proberen we mogelijk kinderen te plaatsen.
  • Senioren: er is doorgaans beperkt plek voor nieuwe senioren op zaterdag. Mogelijk zijn er enkele teams die versterkingen zoeken, dus neem gerust contact op. Op zondag is ruimte genoeg!


  Pas nadat de indelingsprocedure door JSV zo goed als afgerond is, kunnen we zeggen of we plek voor je hebben. De indelingen worden in juni gemaakt.

   

  Wat als ik bij een andere vereniging speel(de)?


  Als je eerder lid bent geweest van een andere voetbalvereniging, dan moet je wellicht overschrijven. Spelers die van een andere vereniging komen dienen zich te houden aan de overschrijvingsprocedure. In de eerste helft van juni zijn meestal een aantal ‘overschrijfavonden’ waarop de ledenadministratie je hierbij kan helpen.

   

  Wat wordt er van mij verwacht?


  Leden van JSV hebben o.a recht op het spelen van wedstrijden en meedoen aan trainingen. Als je definitief lid wordt van JSV (of dat al bent) ga je ook een aantal verplichtingen aan. Onderstaande is een hele korte versie van het huishoudelijk reglement, waarin alle rechten en plichten staan.

  • Je doet vrijwilligerswerk. Als je komt inschrijven worden jij (als je ouder bent dan 15) of je ouders gevraagd een formulier in te vullen waarop je een voorkeur kunt aangeven voor een bepaalde vrijwilligerstaak. Waar moet je aan denken? Nou, bijvoorbeeld elftalbegeleiding, training, kaderwerkzaamheden, bardiensten, ondersteuning bij toernooien, etc. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.
  • Je betaalt contributie.De contributie moet voor 1 september zijn voldaan. Hiervoor ontvang je in augustus een factuur. Kijk hieronder voor de mogelijkheid een betalingsregeling te treffen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele boetes. De tuchtcommissie van de KNVB kan boetes opleggen aan leden, bijvoorbeeld als je een gele/rode kaart hebt behaald. Je ontvangt hiervoor dan een acceptgiro, die binnen vier weken betaald moet zijn.
  • Je speelt in het officiele tenue. Dit tenue moet je meestal zelf kopen. Daarnaast is het verplicht om scheenbeschermers aan te schaffen (en te dragen). ALs je mazzel hebt, wordt jouw team gesponsord. Vraag dit voor de zekerheid even na bij je inschrijving!
  • Je verhoudt je naar de gedragsregels. Deze zijn er, zodat iedereen maximaal plezier kan hebben aan het voetballen bij JSV. Dat moeten we wel samen doen! Hieronder valt in ieder geval dat je respectvol met elkaar omgaat en het complex netjes houdt.

   

  Wat als ik alles niet (in één keer) kan/wil betalen?


  JSV kent een aantal regelingen op het gebied van betalen. Wil je gebruik maken van één van onderstaande kortingen of regelingen? Dan moet je dit altijd aangeven voor de verloopdatum van de betaling. Dit staat ook ieder jaar in de brief je ontvangt met de rekening voor de contributie. In die brief staat hoe dit allemaal werkt. Heb je vragen over betaling of regelingen, neem dan contact op via contributie@jsv-nieuwegein.nl

  • JSV en gemeente Nieuwegein doen mee aan de Stadspas-regeling. Heb je deze pas, dan kun je in aanmerking komt voor een bijdrage van de gemeente. Tot en met 16 jaar wordt het volledige bedrag voor je betaald en vanaf 17 jaar nog de helft. Er is een speciale website voor nadere informatie over deze regeling.
  • Studenten krijgen korting. Speel je bij de senioren en studeer je nog? Dan heb je misschien recht op korting. Je komt hiervoor in aanmerking als je een full-time MBO, HBO of universitaire studie volgt. Je betaald dan hetzelfde bedrag als dat van een speler uit O19/O18.
  • Grote gezinnen zijn voordeliger uit. Per gezin betaal je voor maximaal 3 gezinsleden contributie. Ieder extra lid hoeft niet te betalen. Dit geldt altijd voor degenen die het laagste tarief betalen.
  • Korting bij overmacht. Is er sprake van overmacht (zoals een blessure, of een aantoonbare sociale/psychische situatie) waardoor je langer dan zes maanden niet kunt spelen, dan wordt het contributiebedrag 'pro rato' bepaald. Voor de periode dat je wel kon spelen (dat is vanaf de maand na je blessure) betaal je het gebruikelijke tarief voor jouw lidmaatschap. Voor de periode dat je niet kon spelen betaalt een senior contributie als niet-spelend lid. Een jeugdspeler betaalt voor die periode niets. Je krijgt geen geld terug, maar het bedrag dat je te veel hebt betaald, wordt het volgende seizoen van je contributie afgehaald.
  • Je kunt in delen betalen. Het is ook mogelijk het bedrag gespreid te betalen. Het hele bedrag moet uiterlijk in december van het seizoen waarvoor je de rekening ontvangt zijn betaald.
 • Meld je aan voor een lidmaatschap

  Aanmelden