• Mooie overwinning JO17-1

  Zaterdag 26-10-2019 moest JSV JO17-1 aantreden in een uitwedstrijd tegen UVV JO17-1 waar ze de mogelijkheid kregen om de bekernederlaag van de week ervoor weg te spoelen. UVV JO17-1 en JSV JO17-1 hebben de afgelopen seizoenen een aantal spannende potjes gespeeld waarbij de verschillen klein waren.

  JSV startte goed aan de wedstrijd, de bal ging in een hoog tempo geconcentreerd van voet naar voet waarbij de tegenstander in de eerste 10 minuten weinig kon inbrengen. Bij balverlies was de bal snel weer terug. We kregen een mooie 1 op 1 kans en een paar kleine kansjes echter bleef het 0-0.

  Na een minuut of 25 begon JSV de grip op de wedstrijd te verliezen, veel slordig balverlies leidde uiteindelijk tot een overwicht van UVV waarbij de JSV keeper tot 3 keer toe zijn ploeg op de been hield waardoor een 0-0 ruststand een feit was.

  In de rust elkaar eens goed aangekeken om te zien waar het nu ineens fout ging en de puntjes weer op de i gezet voor de 2e helft.

  Dat de puntjes op de i gezet waren in de rust bleek al vrij snel (47e minuut), onze linksback ging op avontuur en vond bij de 2e paal onze rechtsbuiten welke de bal in een leeg doel kon tikken.

  10 minuten later volgde de volgende JSV treffer een mooie steekpass vanaf het middenveld werd koelbloedig afgerond door onze spits, die hem onberispelijk binnen schoot vanaf de rand van de 16 meter.

  Nog geen 3 minuten later volgde de 0-3, een aanval uit het boekje waar we regelmatig op trainen was een feit en de weerstand was gebroken.

  We liepen in de laatste 10 minuten nog uit naar 0-4, 0-5 en 0-6 waardoor er een mooie eindstand op het bord stond.

  Als we naar de hele wedstrijd kijken een verdiende overwinning waarbij zeker de 2e helft om te smullen was, niet alleen vanwege de vele goals maar vooral door het hoge tempo en het samenspel waarmee UVV aan de zegekar gebonden werd.

  Door dit resultaat blijft JSV JO17-1 zich handhaven in de kop van de hoofdklasse.

  A.S. zaterdag speelt JSV JO17-1 eindelijk weer eens op eigen grond, er word om 14:30 afgetrapt tegen Maarssen JO17-1.