• Na regen komt zonneschijn en de regenboog!

  Vandaag mochten wij voetballen tegen Brederodes. We verzamelden in kleedkamer 5 (het geluksgetal van de trainer 😆) en we hielden hier onze wedstrijdbespreking.

  We bespraken van alles, maar de nadruk lag vooral op “koppies erbij houden”.

  We begonnen aan de wedstrijd en tijdens het eerste kwart barstte er even een goede regenbui los. Dit hield onze jongens niet tegen om gelijk volop in de aanval te gaan. Helaas stond er nog een doel achter het doel waar wij in moesten scoren, wat nogal voor verwarring zorgde. Gelukkig scoorden we wel de 0-1 en dit smaakte naar meer. Helaas werden meerder terugspeelballen door de scheidsrechter weggewuifd en deed hij dit steeds af als iets wat niet met opzet gebeurde.

  Tijdens het tweede kwart waren we nog steeds veel in de aanval, maar kwam er helaas geen tweede doelpunt (in het juiste doel).

  Tijdens de rust gooiden we nog even onze vernieuwde yell tegenaan en begonnen we vol goede moed aan het derde kwart. Een van de oplettende ouders zag dat het doel dat nu dus door wisseling van helft, achter ons doel stond ineens wel verschoven werd, maar dat maakte ons niks uit, wij scoorden de 0-2 en 0-3 vrij snel achter elkaar.

  In het laatste kwart verslapten we een beetje en toen maakte Brederodes twee doelpunten. De scheidsrechter liet het spel lekker lang doorgaan zodat Brederodes alles op alles wilde zetten om nog gelijkspel te halen. Onze jongens hebben dit gelukkig met zn allen kunnen voorkomen.

  We zien dat de jongens iedere week stappen maken en deze lijn gaan we vasthouden. Wat gaan we doen? WINNEN!!!