• Aan de rechterkant van de homepage staat het verjaardagenoverzicht waarin de leden die jarig zijn of bijna verjaren gefeliciteerd worden.

  Het kan echter zijn dat je naam niet zichtbaar is in het overzicht. Dit kan een bewuste keuze zijn (je wilt dit niet) of iets wat nog aangepast moet worden, namelijk je "zichtbaarheid".

  De ledenregistratie van JSV verloopt via SportLink, waar verschillende bonden, waaronder de KNVB, de ledenadministratie hebben ondergebracht. Hier zijn o.a. je adresgegevens, geboortedatum en KNVB lidnummer bekend. Dat de geboortedatum daar bekend is, betekent echter niet automatisch dat die informatie (in verband met geldende privacy regels) gedeeld mag worden, in dit geval met de website van JSV.

  Om je verjaardag wel zichtbaar te krijgen op de website van JSV moet je toestemming verlenen via de Voetbal.nl app.

  Installeer deze app, maak een account aan door je te registreren (gebruik wel het email adres waarmee je bij JSV bekend bent) en zet je Privacy Instellingen op 'Openbaar'.

  Deze app is overigens ook prima geschikt om gewijzigde adresgegevens of mobiele telefoonnummer door te geven. Het scheelt de ledenadministratie van JSV heel veel tijd als leden zelf deze wijzigingen doorgeven. Kleine moeite, groot plezier dus.

  De Voetbal.nl app kan nog veel meer en dat kun je HIER nalezen

  Lukt het niet om je zichtbaarheid goed in te stellen, dan kun je ook via email contact opnemen met ledenbeheer.