•  

   

  Ben je niet zichtbaar op de verjaardagskalender of op je teampagina?

  Op de website van JSV wordt aan de rechterkant het Verjaardagen overzicht getoond. Hier staan de (aankomende) jarige in. Toch zijn niet alle leden hier met naam en verjaardatum opgenomen. Op je eigenb teampagina kan kun je zien met wie je samen in het team speelt. Alleen zie je soms niet een naam staan maar de tekst dat een aantal spelers is "afgeschermd".

   

  Je 'zichtbaarheid' is afgeschermd

  Dit komt doordat van één of meerdere spelers/speelsters hun "zichtbaarheid" onvoldoende is ingesteld. Dat kan een bewuste keuze (je wilt dit niet) zijn maar ook iets wat nog ingesteld moet worden.

  Als gevolg van de privacywetgeving (AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming) mag je als vereniging niet zomaar de naam van een speler tonen op de website; daarvoor moet eerst toestemming gegeven worden door de speler zelf. Dat moet je dus zelf (of je ouders als je jonger dan 18 bent) regelen. Zonder de juiste instelling van je zichtbaarheid is je naam niet te zien in je teamoverzicht maar ook niet op de verjaardagskalender.

  Gelukkig is zichtbaarheid instellen heel eenvoudig en wel met behulp van de Voetbal.nl app 

  De Voetbal.nl app is één van de middelen in de communicatie tussen club en speler.  

  Wist je dat je met de app:

  - eenvoudig een adreswijziging kan doorgeven (aan JSV én KNVB)
  - je pasfoto kunt wijzigen (let op: wordt gebruikt voor het digitale wedstrijdformulier ter identificatie)
  - snel op de hoogte kan worden gesteld van een afgelasting van een wedstrijd
  - tot Speler (m/v) van de Wedstrijd verkozen kan worden
  - eindelijk zichtbaar bent op je teampagina

   

  Hoe kan ik mijn 'zichtbaarheid' aanpassen?

  Voor enkele van deze onderwerpen is het noodzakelijk om je privacy instelling aan te passen. Open de app, ga naar Instellingen en vervolgens naar Mijn Gegevens. Scroll naar beneden naar Zichtbaarheid. Pas je instelling aan naar "Normaal" of "Beperkt". Bij deze laatste wordt je pasfoto niet zichtbaar voor anderen. Op het digitale wedstrijdformulier is je pasfoto (verplicht vanaf 14 jaar!!!) overigens altijd zichtbaar anders kan de scheidsrechter niet nagaan of je spelgerechtigd bent.

  Door deze aanpassing wordt je dus beter zichtbaar op je eigen teampagina én kom je automatisch in het verjaardagsoverzicht te staan zodat je op jouw speciale dag extra in het voetlicht wordt gezet.

  Verder is het vanaf dan mogelijk om via de Voetbal.nl app uitverkozen te worden tot Speler van de Wedstrijd (mits je de meeste stemmen hebt gekregen). Let wel: er kan alleen gestemd worden op spelers die hun zichtbaarheid zoals hierboven hebben ingesteld!

  Meer weten?

  Klik HIER voor meer informatie over de Voetbal.nl app