• Nieuw Technisch Beleidsplan 2022 - 2026
   
  Met trots presenteren wij als TTB van JSV Nieuwegein ons nieuwe beleidsplan. Wij hopen hiermee een goede leidraad te geven voor de ontwikkeling van de club in de komende jaren

  De komende weken zullen wij dit nieuwe beleidsplan ook aan jullie presenteren. Daarnaast wacht ons de schone taak jullie allemaal hierin mee te nemen, met elkaar de discussie aan te gaan en samen vorm te geven aan een mooie toekomst voor de club.  
   
  Daarnaast willen we graag een wijziging in de TTB structuur aan jullie toelichten. Dennis van der Horst zal eindverantwoordelijk zijn voor de JO8 tot en met JO13. Hocein S'touti zal eindverantwoordelijk zijn voor de JO14 tot en met JO17. Voor de JO18 tot en met de senioren zal Ismael el Abassi de taken op zich nemen. Gil Sarabdjiet zal eindverantwoordelijk blijven voor de meiden tot en met MO17 en Chantal van Mourik is eindverantwoordelijk voor de dames vanaf MO20 en samen met Gil coördinator meiden. Vincent Diepstraten is namens het bestuur lid van de technische commissie en is hiermee eindverantwoordelijk over het geheel. 
   
  In de onderbouw zullen we vanaf de JO6 t/m JO10 werken met hoofdtrainers per leeftijdscategorie, waarbij tot en met JO7 wordt gerapporteerd aan Vincent. De hoofdtrainers zullen in nauw contact staan met het TTB, en een verlengstuk zijn van het TTB. Kevin Jupijn zal een van deze hoofdtrainers worden. 
   
  Naast het maken van het beleid, het beter contact leggen met selectie en breedte teams, train de trainer avonden en nog veel meer, is de TTB ook bezig met het investeren in haar eigen kennis. Hocein volgt momenteel de UEFA A opleiding, Dennis is bezig met UEFA B pupillen en Gil is bezig met UEFA C bij FC Utrecht. Wij zijn als JSV blij dat onze technische commissie zo investeert in zichzelf en in de club en wensen de heren veel succes met hun vervolgopleidingen