• Nuttige overwinning zaterdag 1

    ZATERDAG 1 WINT EN BOEKT OOK BELANGRIJKE WINST OP DE RANGLIJST.
    Hoe belangrijk de overwinning van de ploeg op TOV (1-0) is geweest blijkt als je naar de ranglijst kijkt. Het gat naar de onderste ploegen is groter geworden maar ook naar . boven toe is nog een heleboel mogelijk. Dat de ploeg thuis nog zonder verliespartij is , is een prettige bijkomstigheid. Het technisch duo moest vooraf gaande aan de wedstrijd nog wel puzzelen voor de opstelling. Om verschillende redenen waren Jessie Leemkuil, Enzo Geene, Samir Amrino, Joey van Stroe, Luc Jansen Venneboer, Jeroen Bliemer en Jeroen Giessen niet beschikbaar. Sven Banfi keerder naar zijn schorsing terug in de basis.
    Het elftal begon voortvarend aan de wedstrijd en drukte de ploeg uit Baarn direct terug op eigen helft. Na vijf minuten had de ploeg al een aantal kansjes gecreëerd zonder doeltreffend te zijn. Doch in de 6e minuut werd een aanval over rechts via Sven Banfi door Martijn Kronemman prima tot doelpunt verwerkt. 1-0 In het verdere verloop van de 1e helft bleef JSV de bovenliggende ploeg , creëerde zich een aantal kansen maar de voorsprong kon niet worden uitgebreid. De enige smet op een prima eerste helft. Jammer genoeg moest Bjorn van de Horst in de 27e minuut wegens een hamstringblessure( was niet geheel fit hierdoor aan de wedstrijd begonnen) zich laten vervangen door Anouar el Hasani. Wel liepen Vernon Vorswijk en Anouar elHasani tegen een gele kaart aan.
    De tweede helft gaf een ander beeld te zien. De ploeg uit Baarn nam het initiatief over en al in de eerste minuut moest Martijn Scholman een prima redding verrichten om de gelijkmaker te voorkomen. Ook verder in de wedstrijd moest Martijn handelend optreden en deed dit prima. Hij werd aan het einde van de wedstrijd dan ook tot “Man of the Match “gekozen. Over en weer deden zich kansen voor en met name Sam Kolsteeg en Mikula Ristic hadden geen geluk. In de slotminuten sleepte Martijn Scholman de overwinning voor JSV binnen met een 2-tal reddingen. Al met al toch wel een verdiende overwinning.
    Zaterdag a.s. speelt de ploeg 0m 14.30 uur bij SV Loosdrecht in Loosdrecht. Laten we hopen dat de afwezigen er a.s. zaterdag dan weer bij kunnen zijn.