• Oefenwedstrijd tegen Delta sport G1

  Sinds 3 oktober 2020, hadden onze mannen van JSV G1, geen wedstrijd meer gespeeld. Maar tijdens de Corona crisis, toen het weer mocht, is er iedere week heel erg hard getraind. Daardoor waren onze mannen Top fit. Met dank natuurlijk aan de trainers Aart, Albert en Hans. Vandaag was het eindelijk zo ver, een oefenwedstrijd tegen Delta sport G1, uit Houten.

  1e helft:

  Waar JSV G1 vorig jaar op 3 oktober mee gestopt was, gingen ze vandaag gewoon mee verder; SCOREN !
  Zoals we gewend zijn van Dyego, maakte hij in de eerste minuut van de wedstrijd de 1-0. Daarna schreef hij ook de 2-0 en de 3-0 op zijn naam. De eerste Hattrick voor Dyego was een feit. De mannen van JSV G1 lieten een mooi spel zien, de bal werd goed over gespeeld waardoor er steeds meer kansen ontstonden. Ze waren gretig, en dat resulteerde in de 4-0 door Tristan. Nu was het de beurt van Ricardo, met een prachtig schot op het doel, scoorde hij de 5-0. Ook Rody was van de partij en scoorde de 6-0. Delta sport liep steeds achter de feiten aan, speelde niet of niet goed over, daardoor kreeg JSV G1 steeds meer bal bezit. Het middenveld deed wat er van hun verwacht werd, mooie voorzetten geven waarna er een doelpunt word gescoord. Zo ook bij Dyego, hij neemt een voorzet aan en maakt hem af 7-0. In de laatste minuut van de 1e helft scoort Tristan zijn 2e doelpunt 8-0. Hierna fluit de scheidsrechter de 1e helft af.
  Rust

  2e helft:

  Met een voorsprong van 8-0 begint de 2e helft voor onze mannen van JSV G1. Door de riante voorsprong doen de coaches besluiten om de 3 vaste spitsen te wisselen, zodat iedereen een kans krijgt en zo ook de tegenstanders. Ook onze nieuwe keeper Martin krijgt hierdoor wat meer te doen. Dit nieuwe voetbal seizoen heeft er een wisseling in het team JSV G1 plaats gevonden. In het vorige seizoen was Wesley onze keeper, maar is nu veldspeler geworden, en Martin is keeper geworden. Ook heeft Mike ons verlaten en is Sam er bij gekomen. Sam was een speler uit ons team toen we nog voor een ander club speelde. De opening treffer van de 2e helft werd gescoord door Sam 9-0. Omdat wij genoeg spelers hadden, werd er steeds gewisseld. Onze “Ronaldo” Rody kwam weer in het veld en het gelijk weer raak 10-0. Zo ook de hard werkende Ricardo die steeds de bal veroverde van de tegenpartij scoorde na een mooie actie de 11-0. Ook Ricardo schreef zijn eerste hattrick van dit seizoen op zijn naam 12-0.
  Het harde werken werd steeds beloond en Ricardo bleef maar scoren 13-0. En dan was het weer de beurt van Dyego die de 14-0 scoorde, Het was duidelijk dat Delta sport G1, niet op gewassen was tegen ons team. Het liep dan ook als een trein. De hoeveelheid schoten op het doel van de tegenstander was gewoon weg niet meer te tellen. Het was nog niet genoeg voor Ricardo en scoorde binnen een paar minuten 2 doelpunten de 15-0 en de 16-0. Dit was dan ook gelijk zijn 2e hattrick van de wedstrijd. Hierna was het eindelijk dan de beurt voor de tegenpartij, hun eer was gered, na een rommelige aanval op ons doel, viel er een mazzel doelpunt 16-1. En “als klap op de vuurpijl” scoorde onze “Renaldo” Rody de 17-1 en tevens zijn 1e hattrick van dit seizoen.
  Hierna floot de scheidsrechter de wedstrijd af.

  GEWONNEN MET 17-1

  E.v.D.