• Wedstrijdprogramma zaterdag 28 november

  Zoals eerder op de website aangekondigd mogen de jeugdteams met spelers tot 18 jaar onderlinge wedstrijden spelen met andere teams van JSV. Om dit in goede banen te leiden hebben wedstrijdzaken en het TTB hiervoor een protocol en een schema opgesteld.

   

  Protocol onderlinge wedstrijden 

  • Vanaf 24 oktober zullen er onderlinge wedstrijden gespeeld worden tegen een ander team van JSV (tot 18 jaar);
  • Per leeftijdscategorie is er voor de komende weken een tijd- en veldindeling gemaakt (zie schema) waarbij de speelminuten licht zijn aangepast om het allemaal goed passend te krijgen op de zaterdagen. Speeltijden O8 t/m O10 4x 15 minuten, O11 t/m O19 2x 30 minuten. 
  • De wedstrijden zijn verder conform alle geldende regels dus inclusief scheidsrechters en grensrechters. (Een vlaggende ouder is onderdeel van de staf en heeft daarom toegang tot het complex, uiteraard met inachtneming van de 1,5m)
  • De teams zijn zoveel mogelijk op niveau ingedeeld en het is derhalve niet toegestaan om hiervan af te wijken. We willen het voor alle teams en spelers leuk houden.
  • Selectieteams spelen in het trainingstenue (rode shirt, zwarte broek), niet-selectieteams spelen in het JSV wedstrijdtenue (witte shirt, zwarte broek). Teams/Trainers dienen daarnaast ook zelf voor hesjes te zorgen.
  • Toeschouwers zijn uiteraard niet toegestaan;
  • Kleedkamers zijn dicht, omkleden en douchen is niet toegestaan.
  • Het materialenhok is open zodat er toegang is tot de ballen e.a. materialen;
  • Toegang tot een toilet is mogelijk.
  • De kantine is gesloten, spelers dienen zelf voor drinken te zorgen.
  • Het is niet toegestaan om op een zaterdag te trainen. 
  • Dankzij een sponsor kan er worden gespeeld om een penaltybokaal met 1 winnend team voor de onderbouw (J/MO8-J/MO12) en 1 winnend team voor de middenbouw / bovenbouw (J/MO13-J/MO19). Het winnende onderbouw team krijgt een geldbedrag van €100,- en het winnende middenbouw/bovenbouw team krijgt een geldbedrag van €150,- dat naar eigen planning en inzicht gebruikt kan worden voor een teamuitje. Per team zijn er max. 3 spelers die na de wedstrijd de penalty’s nemen. De scheidstrechter en de trainer houden de standen wekelijks per team bij en communiceren dit aan wedstrijdzaken. Zaterdag 21 november wordt de eindstand opgemaakt en het winnende team bekend gemaakt. (Dit is het team dat de meeste penalty’s heeft gescoord)

   

  Fysiotherapie 

  Met betrekking tot de gebruikelijke sportmedische begeleiding op de dinsdag en donderdagavond is i.v.m. Corona een wijziging doorgevoerd. JSV leden kunnen deze dagen tussen 18.00-20.00 uur terecht tijdens een inloopspreekuur voor sportmedische begeleiding op de fysiopraktijk in Galecop en niet op locatie JSV! 

  Sebastiaan, de vaste fysio voor JSV zal daar aanwezig zijn. Voor leden van JSV is dit gratis en is een afspraak niet nodig. Uiteraard als men een complete fysiobehandeling wil, kan dit niet tijdens dit spreekuur en zal men een aparte afspraak moeten maken. Contactgegevens:  

  Fysio Physics Fysiotherapie  

  Colijnpark 172  

  088-3232500

   

  Afgelasting of wijziging

  Worden bekend gemaakt zodra er iets speelt.

   

  Klik op onderstaande link om het wedstrijdprogramma van as. zaterdag te downloaden: